Ana SayfaÜnlülerBerdan Mardini'den kötü haber! Ameliyata alındı!

İlgili Postlar

Berdan Mardini’den kötü haber! Ameliyata alındı!

Berdan Mardini’den kötü haber! Ameliyata alındı! Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’den sevenlerini korkutan bir haber geldi. Mardini, ameliyat masasına yattı. Berdan Mardini’yi ameliyat masasına götüren sağlık sorunu nedir? Neden ameliyat oldu? Ameliyatı nasıl geçti? Sağlık durumu nasıl? Hastaneden taburcu oldu mu? Berdan Mardini’nin durumu hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

Berdan Mardini: Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım

Berdan Mardini ameliyat oldu

Müzik dünyasının sevilen seslerinden Berdan Mardini, ameliyat oldu. Mardini, ses tellerinde oluşan kist nedeni ile sıkıntı yaşıyordu. Ünlü şarkıcı, ameliyat masasına yattı. Acilen ameliyat olan Berdan Mardini’nin doktorundan ünlü şarkıcıya yasak geldi.

Berdan Mardini kimdir?

Berdan Mardini'den kötü
Berdan Mardini’den kötü

Berdan Mardini’ye doktorundan yasak

Berdan Mardini’nin doktoru, ünlü şarkıcıya yılbaşına kadar konuşma yasağı getirdi. Mardini’nin o döneme kadar olan tüm sahne programları iptal edildi.

Berdan Mardini’nin sağlık durumu nasıl?

Ameliyatın ardından hastaneden taburcu olan Berdan Mardini, evinde dinleniyor. Mardini, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada “Allah başka hastalık vermesin. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Biz sanatçıların ses telleri hazinemiz. Şu anda ilaç tedavimiz 2-3 ay devam edecek. Yılbaşından sonra sahne çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızıyla devam edeceğiz. Konuşma yasağı ne zormuş. Tedavimizin hızlı dönüşü için bu şartmış.” şeklinde açıklamalara yer verdi.

Ünlü şarkıcının apar topar ameliyat edilmesinin ardından endişeye kapılan hayranları, sağlık durumunun iyi olduğunu duyunca rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler