Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cezayir'e Daha Büyük...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cezayir’e Daha Büyük Bir Tuzak Kuruluyor!

tv’nin yeni gözde dizisi Bene Bu Cihana Sığmazam, 6. yeni bölümüyle 25 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze çiftliğe gidip Kurban’a, o ve ailesinin kendisinden ve Suna’dan uzak durmasını ister. Firuze Cezayir’e, Leyla’yı çok iyi anladığını ve bu yükün kendisinin taşıyabileceği bir yük olmadığını artık yapamayacağını söyler. Leyla, eve dönerken arabasının kontrolünü kaybeder. Orhan Süheyla’ya, hikayelerinin bittiğini ve artık ona ihtiyacı olmadığını söyleyip onu kovar. Leyla ile Cezayir arasındaki buzlar eriyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cezayir’e, daha büyük bir tuzak kuruluyor.

Salı Dizileri 2022

Cezayir’e Daha Büyük Bir Tuzak Kuruluyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 2. fragmanında; Cezayir, Süheyla’nın Orhan’la ilişkisini öğreniyor. Ona, onu üzmeyecek adamlarla olmasını tavsiye ediyor. Leyla, Firuze’yle konuşmasının vakti geldiğini düşünüyor. Cezayir’e daha büyük bir tuzak kuruluyor ve onun bu tuzaktan kurtulmaması isteniyor. Büyük bir çatışma oluyor. Çatışmada Dumrul Cezayir’e siper oluyor ve kendisi yaralanıyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 2. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, babasına silah doğrulttuğu sırada Mercan’ın gelmesiyle dikkati dağılır ve hemen indirip yaptığından pişman olur. Cezayir ise, kızının bunu yapmasının sorumlusu olarak kendisini görür. Leyla, Gülendam’a ultrason resminin hesabını sorar. Ona, Cezayir’in yeni ailesiyle görüşüp görüşmediğini sorar.

Gülendam ona cevap veremez. Hemen Cezayir’in kardeşi kendisinin görüştüğünü söyler. Leyla, onlara çok öfkelenir. Sonradan kızının babasına silah çektiğini öğrenir ve kızına, babasının hayatında gördüğü en iyi ve dürüst insan olduğunu, ona öfkeli olduğunu ancak bunun onunla kendisinin arasında olduğunu söyleyip kızından babasını affetmesini ister.

Ömer Asaf ve Azamet, Yakup’un yerine geçen kardeşi Habip’in nasıl birisi olduğunu araştırırken başlarını derde sokarlar. Lokman, Asım Kaptan’ı ziyaret ederek Yakup’un öldürülmesiyle bir ilgisinin olup olmadığını anlamaya çalışır. Bekir’in alacaklıları Meltem’i kaçırarak Bekir’e bir gözdağı vermek isterler.

Cezayir, olaya müdahale etmek zorunda kalır. Meltem’in kaçıranları bulup onu onların elinden kurtarır. Cezayir ve ekibi, 17 yıl önce kullandıkları ofislerini tekrar açarlar ve burada yapılan ilk toplantıda Cezayir’in ölmeden önce Ethem’e yüklü miktarda altın emanet bıraktığı ortaya çıkar.

Atakan, hiçbir illegal işe bulaşmaması için Cezayir’i son kez uyarır. Lokman, bir hacker olan kızı Melike’yi ofise getirerek Cezayir ve diğer elemanlarla tanıştırır. Azamet, görür görmez kıza karşı bir ilgi duyar. Cezayir ve adamları, yıllar öncesinden kalan altınları geri getirmek için bir plan yaparlar. Cezayir’in peşinde olan Emniyet Müdürü Sinan, Kurban Baba’nın çiftliğini basarken, Cezayir’in altın yüklü tırı da yolda saldırıya uğrar.

Orhan, deşifre olduğu Lokman’ı öldürür. Cezayir eve gidip masaya oturur ve kendisinin yokluğunda elinin onların üzerinde olduğunu eğer kabul ederlerse yine evin reisi olmak istediğini söyler. Leyla masadan kalkıp arabasına binip Firuze’nin kaldığı çiftliğe gider.

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla ile Cezayir Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler