Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 23. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin İle Rüçhan...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin İle Rüçhan Restleşiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 23. yeni bölümüyle 25 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan’ın Somer’e karşı öfkesi hiç dinmek bilmez. Rüçhan Türkan ile Somer’in arasını bulmak için uğraşırken, duygusal bir dönemden geçen Mine, Nesrin ile dertleşir. Nesrin, onu da bir anne şefkatiyle anlamaya çalışır. Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Nesrin ile Rüçhan, restleşiyor.

Salı Dizileri 2022

Nesrin İle Rüçhan Restleşiyor!

Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. ön izlemesinde; Nesrin gerçekleri Türkan’a anlatmak konusunda kararlı olduğunu Rüçhan’a söylüyor. Ancak Rüçhan buna karşı çıkıyor ve Nesrin’i tehdit ediyor. Nesrin ise geri adım atmıyor. Rüçhan’dan korkmadığını belli ediyor.

İşte Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Mine ve Somer’i konuşurken duyan Türkan, ilk olarak her şeyi yakıp yıkmayı düşünür. Ancak kendisini tutup kahvaltı masasına geri döner. Midesi bulandığı için kötü hissettiğini söyleyen Türkan, kimseye bir şey hissettirmemeye çalışır. Derya, İzmir’e gideceği için onunla vedalaştıktan sonra da Somer ile arabaya biner. Evin kapısında tek başına yürüyüşe gitmek istediğini söyleyen Türkan, her şeyi uzun uzun düşünür. Bu sırada her yerde eşini arayan Somer, Türkan’ın halasına gidip onun gittiği yeri tahmin eder.

Olanları düşünürken Özer’in büyük aşkı Sevilay ile iskelede tanışan Türkan, Somer yanına gelince şaşırır. İhanete uğradığını düşündüğü için eşine kızgın olan Türkan, bebeği aldırıp aldırmamak konusunda kararsız kaldığını belirtir. Karısını eve götüren Somer de onun annesi Rüçhan ve Mine yüzünden korktuğunu zanneder. Karısına şefkat gösteren Somer, o uyuyunca yaşadığı çaresizlikle bütün gece ağlar. Ertesi gün bavulunu toplayan Türkan, tam gidecekken kapıya babası gelir.

Derya’yı İzmir’e bıraktıktan sonra kızları için beslediği mayaları çoğaltan Sadık, torunu için de yeni bir kavanoz yapar. Tam bavuluyla çıkacakken babası gelince şaşıran Türkan, babasının hediyesiyle duygulanır. Sonrasında odasına çıkan Türkan peşinden gelen Somer’e; henüz bir konuda karar veremediğini belirtir. Babasının evine dönmekten vazgeçen Türkan, şifonyerindeki çerçeveleri fırlattıktan sonra Mine içeri girer. Her şeyi toparlayıp Mine’ye sıkıntısını belli etmeyen Türkan, camlar yüzünden elini yaralar.

Akşam eve dönen Somer, Türkan’a aralarında ne olduğunu sorup üzüntüsünü paylaşır. Buna inanmayan Türkan’ın “Kiraz’ın babasına ulaşabildin mi?” sorusuna yanıt veren Somer, “Adam nefret ediyor Mine’den, mahvetmiş adamın hayatını. Evliymiş, mutlu bir yuvası varmış. Bir bebekleri olacakmış hatta, Kiraz sütten kesildiğinde onu da yanına alacakmış” diyor. Türkan ise eşine; “Ne tuhaf, Mine’nin yalanları başka insanların gerçeğine dönüşüyor” yanıtını verir.. Tüm bu konuşmaları duyan Mine bir hayli öfkelenir.

Ertesi sabah Ayla’dan nane limon isteyen Türkan duşa girer. Hemen nane limon kaynatan Ayla, Özer Bey kendisine ceketini sorunca onun yanına gider. Bunu fırsat bilen Mine ise Rüçhan Hanım’ın, Türkan’ın içmesine izin vermediği ilacı, nane limona karıştırır. Türkan da habersizce bu çayı içer.

Kızının bir sıkıntısı olduğunu hisseden Nesrin ise onunla görüşmeye gider. Türkan’ın mutsuzluğunu dinleyen Nesrin, ona Mine’yi, bebeği ve tüm olanları bildiğini söyler. Sonrasında da “Bu bebeği biz büyütürüz. Kalma bu ahlaksızların yanında. Hadi kalk alalım eşyalarını dönelim evimize” diyerek kızına destek olur. Ayla’dan valizini alıp kapıya giden Türkan, Somer’in gelişiyle şoke olur. Kapıda bavuluyla kalan Türkan ise annesi ve Somer arasında kalır.

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’e Tüm Öfkesini Kusuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler