Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla ile Cezayir...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla ile Cezayir Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Atv’nin yeni gözde dizisi Bene Bu Cihana Sığmazam, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla Firuze’nin ultrason resmini görünce bunun hesabını Gülendam’dan soruyor. Süheyla Orhahn’la, gizli gizli görüşmeye devam ediyor. Gülendam, Cezayir’i kahvaltıya çağırıp aileyi bir araya getiriyor. Cezayir, yokluğunda onları hiç yalnız bırakmadığını ve elinin hep üzerinde olduğunu söylüyor. Onlardan kendisini ailesinin reisi babası olarak kabul etmelerini istiyor. Leyla, sofradan kalkıp arabasına binip Firuze’nin yayına gidiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla ile Cezayir arasındaki buzlar eriyor mu?

Salı Dizileri 2022

Leyla ile Cezayir Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 1. fragmanında; Firuze çiftliğe gidip Kurban’a, o ve ailesinin kendisinden ve Suna’dan uzak durmasını istiyor. Firuze Cezayir’e, Leyla’yı çok iyi anladığını ve bu yükün kendisinin taşıyabileceği bir yük olmadığını artık yapamayacağını söylüyor. Leyla, eve dönerken arabasının kontrolünü kaybediyor. Orhan Süheyla’ya, hikayelerinin bittiğini ve artık ona ihtiyacı olmadığını söyleyip onu kovuyor. Leyla ile Cezayir’in, yakınlaşması onların aralarındaki buzların eridiğini mi gösteriyor?

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 6. bölüm 1. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, babasına silah doğrulttuğu sırada Mercan’ın gelmesiyle dikkati dağılıyor ve hemen indirip yaptığından pişman oluyor. Cezayir ise, kızının bunu yapmasının sorumlusu olarak kendisini görüyor. Leyla, Gülendam’a ultrason resminin hesabını soruyor. Ona, Cezayir’in yeni ailesiyle görüşüp görüşmediğini soruyor.

Gülendam ona cevap veremiyor. Hemen Cezayir’in kardeşi kendisinin görüştüğünü söylüyor. Leyla, onlara çok öfkeleniyor. Sonradan kızının babasına silah çektiğini öğreniyor ve kızına, babasının hayatında gördüğü en iyi ve dürüst insan olduğunu, ona öfkeli olduğunu ancak bunun onunla kendisinin arasında olduğunu söyleyip kızından babasını affetmesini istiyor.

Ömer Asaf ve Azamet, Yakup’un yerine geçen kardeşi Habip’in nasıl birisi olduğunu araştırırken başlarını derde sokuyorlar. Lokman, Asım Kaptan’ı ziyaret ederek Yakup’un öldürülmesiyle bir ilgisinin olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Bekir’in alacaklıları Meltem’i kaçırarak Bekir’e bir gözdağı vermek istiyorlar.

Cezayir, olaya müdahale etmek zorunda kalıyor. Meltem’in kaçıranları bulup onu onların elinden kurtarıyor. Cezayir ve ekibi, 17 yıl önce kullandıkları ofislerini tekrar açiyorlar ve burada yapılan ilk toplantıda Cezayir’in ölmeden önce Ethem’e yüklü miktarda altın emanet bıraktığı ortaya çıkıyor.

Atakan, hiçbir illegal işe bulaşmaması için Cezayir’i son kez uyarıyor. Lokman, bir hacker olan kızı Melike’yi ofise getirerek Cezayir ve diğer elemanlarla tanıştırıyor. Azamet, görür görmez kıza karşı bir ilgi duyuyor. Cezayir ve adamları, yıllar öncesinden kalan altınları geri getirmek için bir plan yapıyorlar. Cezayir’in peşinde olan Emniyet Müdürü Sinan, Kurban Baba’nın çiftliğini basarken, Cezayir’in altın yüklü tırı da yolda saldırıya uğruyor.

Orhan, deşifre olduğu Lokman’ı öldürüyor. Cezayir eve gidip masaya oturuyor ve kendisinin yokluğunda elinin onların üzerinde olduğunu eğer kabul ederlerse yine evin reisi olmak istediğini söylüyor. Leyla masadan kalkıp arabasına binip Firuze’nin kaldığı çiftliğe gidiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cezayir Tekrar Ailesinin Başına Geçmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler