Ana SayfaDizilerBaba 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Büşra'dan Kendisini Affedeceği Günü...

İlgili Postlar

Baba 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Büşra’dan Kendisini Affedeceği Günü Bekliyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çöpköy’e polis baskını oluyor. Kadir, babasını korumak için Selahattin’e boyun eğmek zorunda kalıyor. Büşra, İlhan’ın Emin’i korumak için yaptığı planı beğenmiyor. İlhan Selahattin’i karşısına alıp Çöpköy’ü satın almak istiyor. Emin Kadir’i, cesedi gömdüğü yere götürüyor. Kadir, babasının birini öldürmüş olmasıyla yüzleşiyor. Baba 21. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. İlhan, Büşra’dan kendisini affedeceği günü bekliyor.

Salı Dizileri 2022

İlhan Büşra’dan Kendisini Affedeceği Günü Bekliyor!

Baba 21. bölüm 1. ön izlemesinde; İlhan Büşra’ya, kendisini bir gün affedip affetmeyeceğini soruyor. Büşra ise, gözyaşları içinde ona babasının yürek burkan durumunu anlatıyor.

İşte Baba 21. bölüm 1. ön izleme…

BABA 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çöpköy’e baskın düzenleyen polis, Emin Saruhanlı’yı ararken durumundan haberdar olan Kadir babasını saklamak için çözüm bulmaya çalışıyor. Bu sırada Çöpköy’de saklanan diğer suçlular Selahattin’e sığınıyor. Servet, babasını saklamak için Selahattin’in gizli yerini öneriyor. Kadir, Selahattin’in arabasının önünü keserek ondan babasını korumasını istiyor.

Selahattin, bu teklifi kabul ediyor. Ancak Kadir’in kendisine boyun eğdiğini görmek için onun üstüne gidiyor ve ondan elini öpmesini istiyor. Başka çaresi olmayan Kadir, Selahattin’e boyun eğmek zorunda kalıyor ve onun elini öpüyor. Kadir ve ailesi Emin’i Çöpköy’de saklamayı başarıyorlar. Ancak Selahattin bu durumu kullanarak Kadir’i iyice avucunun içine alıyor.

Yaşananlardan dolayı kendini suçlu hisseden İlhan, yeniden Büşra’nın kapısını çalıyor. İlhan içinde bulundukları durumdan onları kurtarabileceğini söyleyerek Saruhanlı Ailesi’ni yurt dışına kaçırmayı teklif ediyor. Büşra duydukları karşısında öfkesine hakim olamıyor. Ona bulduğu çözümün bu mu olduğunu söyleyip İlhan’a öfkeleniyor. Büşra’nın sert tavrı İlhan’ı derinden sarsıyor. Selahattin’in karşısına çıkan İlhan, Çöpköy’ü satın almak istiyor.

Babasının bulunmasından sonra ailesi ile yavaş yavaş buzları eriten Servet, çok güvendiği birinden ağır bir darbe alıyor. Emin’i ararken yaptığı hata ile yüzleşen İlhan, Büşra’ya yeniden yaklaşabilmek için sürpriz bir hamlede bulunuyor. Kadir ve Firuze bir araya geliyor. İkili arasındaki tehlikeli yakınlaşma biraz daha ilerliyor. Ama Kadir, karşısına çıkan çok daha büyük bir sorunla mücadele etmek zorunda kalıyor.

Emin Kadir’i, cesedi gömdüğü yere götürüyor. Kadir, orada bir ceset gömülü olduğunu görüp büyük bir şok yaşıyor. Babasının birini öldürebileceği fikrini kabullenmekte zorlanan Kadir, bundan sonra ne yapacak? Emin’i, polise teslim mi edecek? Yoksa saklamaya devam mı edecek?

Baba 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin’in Üzerinden Cinayet Şüphesi Kalkıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler