Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a öpücüklü kutlama

İlgili Postlar

Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a öpücüklü kutlama

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve 8 yaşındaki Alihan Türkdemir’in başrolde olduğu, Bora Egemen’in yönetmenliğini yaptığı Hadi Be Oğlum filminin galası, önceki akşam gerçekleştirildi. Birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği gala gecesine, Başak Dizer’in Kıvanç Tatlıtuğ’u öpmesi damga vurdu. Detaylar haberimizde…

Hadi Be Oğlum’un galası yapıldı

Önceki akşam gerçekleştirilen Hadi Be Oğlum filminin galasına ünlüler akın etti. 3 kuşak baba – oğul hikayesinin anlatıldığı film izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan sinema mesajı

Galada, “Kendimi artık daha çok beyazperdede görmek, sinemada iz bırakmak istiyorum. Gişe ya da reyting endişem yok” diye konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, dizilerde fazla görünmeyeceğinin sinyalini verdi.

Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a öpücük

Gala gecesine, Başak Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u öperek tebrik etmesi damga vurdu. Bu anda, flaşlar patladı.

Kenan İmirzalıoğlu neden zayıfladı?

Hadi Be Oğlum’un gala gecesine Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ile birlikte katıldı. Kilo kaybettiği dikkat çeken ünlü oyuncu, konu ile ilgili “Diyet yapmadım. Rol gereği at binmekten kilo verdim.” diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’dan bebek açıklaması

Kenan İmirzalıoğlu, basın mensuplarının “Ne zaman baba olacaksınız?” sorusuna “Vakti gelince inşallah” diye yanıt verdi.

İnsanüstü bir yetenek

Filmde oğlunu canlandıran sekiz yaşındaki oyuncu Alihan Türkdemir hakkında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, “İnsanüstü bir yetenek, müthiş. İzleyenlerin aklı duracak.” diyerek küçük oyuncuyu yere göğe sığdıramadı.

Çağatay Ulusoy da oradaydı

Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaş olan Çağatay Ulusoy da gecede hazır bulundu. Amerika’dan yeni dönen Ulusoy, yakın arkadaşına destek oldu.

Feridun Düzağaç gala gecesine iki güzelle birlikte katıldı

Hadi Be Oğlum’da rol alan Feridun Düzağaç, gala gecesine kızı Tuya Naz ve genç sevgilisi Tuba Tanışık ile birlikte katıldı.

Burak Deniz de gala gecesindeydi

Çok sayıda ünlü ismin akın ettiği Hadi Be Oğlum filminin gala gecesine, filmde rol alan ünlü oyuncu Büşra Develi ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Burak Deniz de katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Feridun Düzağaç kimdir?

Burak Deniz kimdir?

Başak Dizer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler