Ana SayfaÜnlülerAmine Gülşe'den öpüşme sahnesi açıklaması: Mesut Özil anlayış...

İlgili Postlar

Amine Gülşe’den öpüşme sahnesi açıklaması: Mesut Özil anlayış…

Amine Gülşe, son zamanlarda gündeme gelen Mesut Özil’in öpüşme sahnelerine tepki gösterdiği haberlerine açıklık getirdi. Gülşe, kıskançlık haberleri için “İşimizin gereğini yapmak zorundayız, Mesut anlayış gösteriyor.” dedi. Detaylar haberimizde…

Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe’ye öpüşmeyi yasakladı mı?

Arsenal’de top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil ile aşk yaşayan güzel oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda Özil’in kendisine öpüşme yasağı getirdiği haberleri ile gündeme gelmişti. Ünlü futbolcunun bir röportajında söylediği “Almanya’da doğup büyümüş olabilirim ama Türk örf ve adetlerine göre yetiştirildim. Nişanlım Amine de bunu gayet iyi biliyor.” diye konuşmuştu. Mesut Özil’in bu açıklamanın ardından dedikodular alevlenmişti. Ünlü oyuncu Amine Gülşe, dedikodular hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Amine Gülşe’den öpüşme yasağı açıklaması

Önceki gün bir film galasına katılan Amine Gülşen, Mesut Özil’in kendisine öpüşme yasağı getirdiği iddialarına yanıt verdi. Gülşe, konu hakkında “Ben öpüşme sahnelerini sevmiyorum ama işimiz gereği senaryo gelince yapmak zorunda oluyoruz. Mesut bana anlayış gösteriyor.” diye konuştu.

Sevgililer gününü ayrı geçirdiler

Amine Gülşe ve nişanlısı Mesut Özil, sevgililer gününü ayrı geçirmişti. Ancak, birbirlerine sevgililer günü hediyesi göndermeyi ihmal etmemişler.

Tolgahan Sayışman ile kamera karşısındaydı

Ünlü oyuncu Amine Gülşe, iki yıl önce Asla Vazgeçmem dizisinde Tolgahan Sayışman ile birlikte rol almıştı. Dizideki öpüşme sahnesi ekranlara damga vurmuştu.

Amine Gülşe’den kayınvalideye anlamlı hediye

Amine Gülşe, son olarak kayınvalidesi Gülizar Özil’e doğum günü hediyesi olarak oldukça kıymetli bir seccade aldığı haberleri ile gündemdeydi. Gülşe, müstakbel kayınvalidesine yüzde yüz koyun yünü ve el dokuması, yaklaşık 40 bin lira değerinde olan özel bir seccade hediye etmişti. Seccade, yaklaşık olarak elli yıllık ve tamamen el işçiliği. Kayınvalıde Gülizar Özil, bu anşlamlı hediye karşısında çok duygulanmıştı. Gülşe, nişanlısı Mesut Özil’e de doğum gününde hediye olarak 30 bin lira değerinde el yapımı bir kehribar tesbih almıştı.

Amine Gülşe ve Mesut Özdil yaza evleniyor

Ünlü oyuncu Amine Gülşe ve ünlü futbolcu Mesut Özil’in ilişkisi, anne Gülizar Özil’in beğenmesi ile başlamıştı. Ünlü çift, önümüzdeki yaz aylarına dünya evine girecek.

Amine Gülşe kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler