Ana SayfaÜnlülerBade İşçil’den Aşk Sitemi: İlan mı Vereyim?

İlgili Postlar

Bade İşçil’den Aşk Sitemi: İlan mı Vereyim?

Başarılı oyuncu Bade İşçil, magazin muhabirlerine samimi açıklamalarda bulunarak gündeme dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Oyunculuğu ile beğeni kazanan ve son dönemlerde televizyonlara dönme davetleri alan Bade İşçil, magazin muhabirleriyle bir araya geldi. Baltaliman’ında yürüyüş yaparken magazincilerle karşılaşan ünlü oyuncu, sağlığı, aşk hayatı ve futbol maçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Her Gün 10 Bin Adım Atıyorum”

Sağlığına dikkat ettiğini ve her gün 10 bin adım atmaya çalıştığını söyleyen Bade İşçil, çoğu zaman bir arkadaşıyla birlikte yürümeyi tercih ettiğini söyledi. Yalnız bir şekilde yürüyüş yapması üzerine aşk hayatına yönelik soruların yöneltildiği ünlü oyuncu “Yalnız geldik yalnız gidiyoruz. Bakın yalnız yürüyorum. Hayatımda aşk yok. Sarı sayfalara ilan veriyoruz gibi her defasında. Yok ki birisi arkadaşlar. Öyle olsun, ‘Haydi’ deyince de olmuyor. “ diyerek bu duruma yönelik sitemini dile getirdi.

Bade İşçil’den Aşk Sitemi: İlan mı Vereyim?
Bade İşçil’den Aşk Sitemi: İlan mı Vereyim?

Açıklamalarına Türkiye’nin gündeminde yer alan Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylara değinerek devam eden ünlü oyuncu, çocuğunun bu durumdan etkilendiğini ve yaşanan olayların sosyal medyada çok daha abartıldığını söyledi. “Trabzon’da yaşananlar saçmalık. Çocuklar da izliyorlar, insanımızın kendisini kontrol etmesi gerekiyor. +18 yapsınlar bence artık maçları… Gece yattık, çocuk diyor ki; “anne o maskeli adam gelir mi? Oğlum sporcu olmak istiyor. Sporcuların da hayatlarını biliyorum. Benim bile düz yolda yürürken bir sürü sakatlığım oldu. Taraflı da gelmeyin bana. Hakem, keşke su şişelerini de attırmasaydı. Sosyal medyada onlara yapılan yorumlar çok fazla ve abartılı bence, yine kendimize hâkim olmaya geliyoruz. “ dedi. Açıklamalarıyla sosyal medya da dikkat çeken Bade İşçil, televizyon dünyasındaki projelere de değindi.

Bahar dizisini çok sevdiğini ve Demet Evgar’ın iyi bir iş çıkardığını söyleyen oyuncu, zaman bulamadığı için diziyi tam izleyemediğini ancak en kısa süre içerisinde diziyi en baştan izlemek istediğini aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler