Ana SayfaÜnlülerİnci Taneleri'nin Dilber'i Halinden Çok Memnun

İlgili Postlar

İnci Taneleri’nin Dilber’i Halinden Çok Memnun

İnci Taneleri dizisinde Dilber rolüyle büyük sükse yaratan Hazal Ergüçlü yeni rolünden memnun olduğunu dile getirerek “Her oyuncuya nasip olmaz” dedi.

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan İnci Taneleri’nde başrol olan Hazal Ergüçlü, projeye yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Dizinin yakaladığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyleyen Hazal Ergüçlü, Dilber karakterini de sevdiğini açıkladı.

İnci Taneleri'nin Dilber Halinden Çok Memnun
İnci Taneleri’nin Dilber Halinden Çok Memnun

Geçtiğimiz günlerde kültür merkezindeki bir etkinliğe katılan ve oyunu sonrasında magazin muhabirlerinin radarına takılan Hazal Ergüçlü, performansıyla uzun süre Türkiye gündeminde yer almıştı. Yeni dizisi ve rolüyle ilgili gelen sorulara yanıt veren oyuncu, projenin çok iyi olduğunu ve işini de severek yaptığını söyledi. Castın kalabalık olması nedeniyle işlerin çok daha kolay bir şekilde yapıldığını da aktaran Hazal Ergüçlü, “Harika bir projede yer alıyorum. Ben işimi severek yapıyorum. Açıkçası cast kalabalık olduğu için ben de çok yorulmuyorum. Harikayım ve çok mutluyum. Dizinin iyi etkiler yaratması beni çok mutlu ediyor. Biz çok severek çalışıyoruz bu projede. Çok zor bulunuyor böyle işler ve böyle karakterler. Bence her oyuncuya da nasip olmaz bu tarz işler. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” dedi.

“Dilber Dansı Yap Diyorlar mı?”

Dizide özel dersler alarak yaptığı Dilber dansıyla ilgili gelen soruya gülen Hazal Ergüçlü “Arkadaşlarınız ve yakın çevreniz size Dilber dansı yap diyor mu?”  sorusuna yanıt vermemeyi tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler