Ana SayfaÜnlülerMichaela Astro’dan Hande Erçel’in Evliliği Konusunda Şok Uyarı!

İlgili Postlar

Michaela Astro’dan Hande Erçel’in Evliliği Konusunda Şok Uyarı!

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Türkiye’nin gündemindeki isim Hande Erçel’e evlilik ile ilgili uyarılarda bulundu. Ünlü isim, bu evliliğe dair ciddi çekincelere sahip.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği astrolog Michaela Astro yeni değerlendirmelerde bulundu. Yeni değerlendirmelerin odağında yer alan isim ise Hande Erçel oldu. Hakan Sabancı ile ilişki yaşayan ve aileler düzeyinde sürdürülen bu ilişkinin kısa süre içerisinde evliliğe dönüşmesi bekleniyor. Ancak Michaela Astro yaptığı değerlendirmelerde çiftin evlilik yapmasının yıldızlar nezdinde bir kabulünün olmadığını ve huzurlu bir yaşamın çifti beklemediğini söyledi.

Michaela Astro’dan Hande Erçel’in Evliliği Konusunda Şok Uyarı!
Michaela Astro’dan Hande Erçel’in Evliliği Konusunda Şok Uyarı!

İkizler, Aslan ve Kovalar Dikkat

İkizler, aslan ve kova burçlarının evliliklerde riskler içerdiğini söyleyen Michaela Astro, bu üç burç kendi içerisinde çok iyi anlaşsa da diğer burçlar ile uyumsuz olduğunu söyledi.  “Hakan Sabancı özgürlüğüne fazla düşkün olduğundan dolayı evliliğe kolayca yaklaşamaz. Hakan Sabancı kova burcu, ilişkisi içinde de hayatları gibi oldukça dengesiz olan kişilerdendir. Bir gün sevgilisine ya da eşine çok aşıkken bir başka gün ilgisi bu kadar büyük olmayabilir. Geçmiş dönemde yapmış olduğu ilişkilerde bunu görüyoruz.” diyerek Hande Erçel’e uyarılarda bulunan Michaela Astro, ünlü oyuncunun doğru karar vermesi gerektiğini söyledi.

Hande Erçel’in evlenmemesi halinde daha mutlu ve huzurlu olacağını net bir şekilde söyleyen Michaela Astro, Hakan Sabancı’nın hem burçlar hem de mevcut durumundan dolayı özgürlük, rahatlık ve baskı altına girmeme konularında riskler taşıdığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler