Ana SayfaÜnlülerUraz Kaygılaroğlu Aşık Oldu! İşte Yeni Sevgilisi

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Aşık Oldu! İşte Yeni Sevgilisi

Sakla Beni dizisiyle ekranlarda boy gösteren Uraz Kaygılaroğlu yeni aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun ilişki yaşadığı yeni isim de ortaya çıktı.

Türkiye’nin sempatik oyuncularından birisi olarak görülen Uraz Kaygılaroğlu, şu anda Sakla Beni adlı dizide rol alıyor. Mete karakteriyle büyük beğeni toplayan Uraz Kaygılaroğlu’nun gönlünü ünlü isme kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili iddialar gündemde dolaşırken ünlü isim aşkını itiraf etti.

2019’da Boşanmıştı

Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile birlikteliğini 2014 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Çift Ada isimdeki kız çocuklarına sahip olmuştu. Ancak evliliği 5 yıl sürmüş 2019 yılında Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten ayrılık kararı aldıklarını duyurarak boşanmıştı. 2019 yılından sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen ancak ciddi bir ilişki yaşamayan 35 yaşındaki oyuncu, şimdi ise yeni bir aşka başladı. Farklı isimlerle adı anılan ünlü oyuncu, bu konudaki spekülasyonlara son vererek ilişkisini duyurdu.

Uraz Kaygılaroğlu Aşık Oldu! İşte Yeni Sevgilisi
Uraz Kaygılaroğlu Aşık Oldu! İşte Yeni Sevgilisi

Uraz Kaygılaroğlu Aşkını Haykırdı

Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı olan Sayna Soleimanpour ile ilişkiye başladığını duyurdu. “Hayırlı olsun. Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda” diyerek yeni aşkını gizlemeyen Uraz Kaygılaroğlu, ilişkisi konusunda çok fazla detay paylaşmak istemediğini ancak  ikilinin mutlu bir birliktelik sürdürdüğünü ifade etti.

Magazin muhabirleri, çiftin nasıl tanıştıklarını merak ederek bu soruyu sorsa da Uraz Kaygılaroğlu bu konuda açıklama yapmayı tercih etmedi. Bu tür durumların özel konular olduğunu söyleyen oyuncu, farklı iddiaların gündeme gelmemesi nedeniyle ilişkisini net bir şekilde açıkladığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler