Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan'dan Çıplak Fotoğraf İtirafı

İlgili Postlar

Pelin Karahan’dan Çıplak Fotoğraf İtirafı

Oyunculuğu ve güzelliği ile beğeni toplayan Pelin Karahan, yaptığı son açıklamalarda özel itiraflarda bulundu ve çıplak fotoğrafların atıldığını söyledi.

Berfu Yenenler’in son dönemlerde ilgi çeken programı Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri’ne konuk olan Pelin Karahan, programda yaptığı itiraflarıyla dikkat çekti. 2014 yılında Bedri Güntay ile evlenen ve  10 yıldan beri evliliğini sürdüren Pelin Karahan, mutlu aile tablosuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Çift hakkında hiçbir kötü, olumsuz durum gündeme gelmezken çift Ali Demir ve Eyüp Can adındaki çocuklarıyla yaşamlarını sürdürüyor. Programda aşk hayatı ve ilişkilerine yönelik samimi itiraflarda bulunan oyuncu, erkeklerin pohpohlanması gerektiğini ifade etti.

Pelin Karahan'dan Çıplak Fotoğraf İtirafı
Pelin Karahan’dan Çıplak Fotoğraf İtirafı

“Erkekliğini Öyle Hissediyor”

Hayatında her zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığını ve hiçbir zamanda bir erkeğin maddiyatın güvenmediğini söyleyen Pelin Karahan, ilişki içerisinde dengelerin kurulması gerektiğini söyledi. Pelin Karahan, “Ancak şimdi eşim var. Ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor. Unuttuğun an dengeler şaşıyor.” diyerek ilişkilere yönelik düşüncelerini aktardı.

“Çıplak Fotoğraflar Gönderdiler”

Ünlü oyuncu açıklamalarının devamında ise kıskançlıkla ilgili soruya oldukça ilginç bir yanıt verdi. Eşine sosyal medyada kadınlardan çıplak fotoğraflar gönderildiğini söyleyen Pelin Karahan, “Bir ara kadınlar eşime, çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı sosyal medyadan. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Bedri daha beni ilk yemekte bağladı. Bana iyi geldi. Bir baktım evlenmişiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler