Ana SayfaÜnlülerNejat İşler Neden Her Gün Ölümü Düşünüyor?

İlgili Postlar

Nejat İşler Neden Her Gün Ölümü Düşünüyor?

Futbola büyük ilgi duyan ancak yaşanan son olaylar sonrasında büyük tepki gösteren Nejat İşler yaptığı açıklama ile sitem etti. Oyuncu, “Ben her gün ölümü düşünüyorum” dedi.

Futbola yakın ilgi duyan Nejat İşler, tiyatro sahnelerinde de oldukça aktif. Geçtiğimiz gün düzenlenen özel tiyatro etkinliğinde görülen Nejat İşler sahne alarak Edward Bond’un Dünya Tiyatro Bildirisi’ni okumuştu. Etkinlik sonrasında magazin muhabirleriyle konuşan Nejat İşler Türkiye’deki son gelişmelere yönelik önemli değerlendirmeler yaptı.

Dünya Tiyatro Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte en güzel şeyin tiyatroya gitmek olduğunu ve etkinlik nedeniyle mutluluk duyduğunu belirten Nejat İşler, tiyatronun ustasının tiyatrosu olduğunu ve bu nedenle de yerin kendisi için özel bir anlamı olduğunu ifade etti.

Nejat İşler’den Sitem Dolu Açıklama:  Her Gün Ölümü Düşünüyorum
Nejat İşler’den Sitem Dolu Açıklama:  Her Gün Ölümü Düşünüyorum

“Küskünüm…”

Fenerbahçe taraftarı olması nedeniyle Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı müsabaka hakkındaki düşünceleri sorulan Nejat İşler, yaşanan olaylara yönelik tepki dolu bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, “Bizim ne düşündüğümüz pek önemi değil. Artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada gidesim gelmiyor. Adamın biri gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Evet, küskünüm” dedi. Bir dönem Gümüşlükspor’un başkanlığını yapan ve futbolda çok daha aktif bir şekilde görev alan Nejat İşler, amatörde işlerin kolay olduğunu ve üst liglerdeki gibi karışık işlerin olmadığını söyledi.

“Ben Her Gün Ölümü Düşünüyorum”

Mutlu olmadığını, mutluluğun kendisi için uzak bir ülke olduğunu da söyleyen Nejat İşler, “Ben, her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler