Ana SayfaÜnlüler10 Yıllık Evlilik Bitiyor mu? Zeynep Beşerler’den 'İhanet' Açıklaması!

İlgili Postlar

10 Yıllık Evlilik Bitiyor mu? Zeynep Beşerler’den ‘İhanet’ Açıklaması!

Emir İçgören ile 10 yıllık evli olan Zeynep Beşerler, evliliğin sonlanacağına yönelik iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama…

Oyuncu Zeynep Beşerler 10 yıl önce hayatını birleştirdiği Emir İçgören ile evliliğini sürdürüyor. evliliklerinden bir çocuk sahibi olan çift hakkında son dönemlerde farklı iddialar konuşulmaya başlandı. İhanet iddiaları nedeniyle çiftin zor bir süreçten geçtiği konuşulurken Akmerkez’de magazin muhabirleriyle bir araya gelen Zeynep Beşerler, iddialara yanıt verdi.

10 Yıllık Evlilik Bitiyor mu? Zeynep Beşerler’den 'İhanet' Açıklaması!
10 Yıllık Evlilik Bitiyor mu? Zeynep Beşerler’den ‘İhanet’ Açıklaması!

Gözlerden Uzak Yaşıyorlardı

10 yıl önce yapılan evliliklerinin ardından çocuklarının olmasıyla gözlerden uzak bir yaşam süren çift, çok fazla gündeme gelmiyordu. Sosyal medyada da etkinliği düşen Zeynep Beşerler çifti hakkında en önemli iddia geçtiğimiz günlerde Günaydın yazarı Bülent Cankurt’tan gelmişti. Kötü haberi köşesinden duyuran Cankurt, çiftin zorlu bir süreç yaşadığı belirtilmişti. Çiftin boşanacağı iddiaları da konuşulmaya başlanırken  Cankurt bu konuda “Nisan ayına geldiğimizde ise, bu kez boşanacakları dedikoduları dilden dile dolaşmaya başlamıştı. Oğulları Kerem ile birlikte gözlerden uzak bir hayat süren çift ile ilgili o günden sonra dedikodular kesilince, sorunlarını çözüp evliliklerini kurtardıklarını düşünmüştüm. Ama maalesef yanılmışım. Boşanmamışlar ama yuvaları dağılmış. Emir İçgören, evini terk etmiş ve Etiler’de kiraladığı bir evde yaşamaya başlamış.” dedi.

Zeynep Beşerler Boşanma İddialarını Yanıtladı

Arka Sokaklar’da rol alan Zeynep Beşerler, magazin muhabirleriyle yaptığı konuşmada yeni projesi hakkında bilgi verdi. Eylül ayı itibariyle sahnelerde yer alacağını açıklayan ünlü oyuncu, tiyatronun çok parlak bir dönemden geçtiğini ve bu nedenle mutlu olduğunu söyledi. Boşanma iddialarının sorulması üzerine de açıklama yapan Zeynep Beşerler,  “Her şey şu an şahane. Ortada çocuk var. Arkadaşlık tabii ki devam ediyor. İhanet gibi bir şey yok. Bana da sormanız gereken bir şey değil bu” diyerek detay vermeden konunun üstünü kapattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler