Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik’ten Aşk Açıklaması! Ünlü İsmin Kalbi Boş mu?

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’ten Aşk Açıklaması! Ünlü İsmin Kalbi Boş mu?

YouTube’dan yayınlanan bir programa katılan Yonca Evcimik ve Özgür Aras gündeme dair çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar…

Gonca Vuslateri’nin hazırladığı ‘Hazır Değilsen Başlayalım’ isimli program Türkiye’de dikkat çekmeye devam ediyor. Program son konukları ise çok yakın iki arkadaş olan Yonca Evcimik ve Özgür Aras oldu. Programda Özgür Aras’ın çalıştığı ünlü isimlerle ilgili yaptığı değerlendirmeler dikkat çekerken ikili arasındaki dostluğa dair de önemli açıklamalar yapıldı. Yonca Evcimik’in aşk hakkındaki sözleri ise merak edilen sorulara yanıt oldu.

“Küçük Prensesim”

Yonca Evcimik ile çok yakın olduklarını ve onu ailesinden birisi olarak gördüğünü söyleyen Özgür Aras, çalıştığı diğer ünlü isimler hakkında da övgü dolu sözler söyledi. “Artık ailemden biri gibi o. Hayatta en çok eğlendiğim insan. Ben disiplini Seda Sayan’dan öğrendim” açıklamasını yaptı. Özgür Aras “Simge benim küçük prensesim. Demet Akalın yardımseverdir. Ona laf söyletmem. Benim için dost hanemde çok önemli bir yeri var” diye konuştu.

Yonca Evcimik’ten Aşk Açıklaması! Ünlü İsmin Kalbi Boş mu?
Yonca Evcimik’ten Aşk Açıklaması! Ünlü İsmin Kalbi Boş mu?

Bülent Ersoy’un Türkiye’deki en iyi seslerden birisi olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Özgür Aras, Deniz Seki gibi isimlerle çalışmaktan dolayı da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yonca Evcimik Aşık mı?

Özgür Arasın ardından özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yonca Evcimik ise aşk hayatının hareketli olmadığı söyleyerek “Aşık değilim. Aşık olmak çok zor oldu artık. Evlilik için büyük konuşmak istemiyorum. Bugün hayır derim yarın evlenirim. Tükürdüğümü yalamak istemem” diyerek hayatında kimse olmadığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler