Ana SayfaÜnlülerNurseli İdiz’in Seçil Erzan Mesajı Çok Konuşulacak

İlgili Postlar

Nurseli İdiz’in Seçil Erzan Mesajı Çok Konuşulacak

Katıldığı bir programda hayatı ve tercihleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Nurseli İdiz rakamlarla arasının iyi olmadığını belirterek dikkat çeken Seçil Erzan mesajı verdi.

Armağan Çağlayan’ın popüler programı Şimdiki Aklım Olsaydı programına katılan Nurseli İdiz, programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Maddi sıkıntılar yaşadığı dönemleri anlatan oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi’nin ekonomi bölümünü bitirmiş olmasına karşın rakamlarla arasının iyi olmadığını söyledi.

“Seçil Erzan Gibi Olmazdım Ama…”

Rakamlarla arasının iyi olmaması nedeniyle banka gibi yerlerde çalışması halinde sorunlar yaşayacağını açıklayan Nurseli İdiz, “Bir de benim rakamlarla ilişkimi düşünürsek Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım. Seçil Erzan gibi olmazdım ama bir bakarsın bir banka şubesi çökmüş. Ne? Müdür kim? Nurseli müdür, kesin yani.” diyerek Türkiye’nin ana gündemlerinden birisine de dikkat çekti. Para konusunda suçluluk psikolojisi yaşadığını ve bu nedenle yüksek paralar kaybettiğini söyleyen Nurseli İdiz, babası ve annesinin de benzer durumda olduğu için büyük iflasların yaşandığını aktardı.

Nurseli İdiz’in Seçil Erzan Mesajı Çok Konuşulacak
Nurseli İdiz’in Seçil Erzan Mesajı Çok Konuşulacak

Para biriktirme noktasında başarısız olduğunu da söyleyen Nurseli İdiz, bir dönem çok malı olmasına karşın eşinin üzerine açtıkları şirkette bilmeden yaptıkları ihmaller nedeniyle çok ciddi vergiler ödemek durumunda kaldıklarını ifade etti.

Nurseli İdiz’in Hayattaki En Büyük Pişmanlığı Ne?

Program konsepti gereği şimdiki aklı olsaydı nasıl bir yaşam süreceği sorulan oyuncu “Şimdiki aklım olsa bu kadar kendimi harap etmezdim. Bu kadar olayların başında olmazdım daha sakin bir hayat yaşardım. Ama işte yemeyi içmeyi, gezmeyi çok seviyordum. Yurtdışına çıkıyordum, en pahalı otelde kalıyordum. En pahalı restoranlarda yiyordum. Sefaya düşkünlük vardı bende. Belki de bu hayatı yaşamam gerekiyordu. Şimdi dönüp kendimle dalga geçebiliyorum.” diyerek açıklamalarını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler