Ana SayfaÜnlülerAydilge Neden Ameliyat Oldu? Ünlü İsim Açıkladı

İlgili Postlar

Aydilge Neden Ameliyat Oldu? Ünlü İsim Açıkladı

Hareketli performanslarıyla gündem olan Aydilge, yaşadığı sağlık sorunu sonrasında ameliyat oldu.

Sahnelerin en enerjik isimleri olan Aydilge, hareketliliği sonrasında sağlık sorunu yaşadı. Ağrısı olduğu için hastanede tedavi altına alındığı öğrenilen Aydilge hasta yatağından video paylaşarak durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Aydilge’nin Kalçasında Yırtık Oluşmuş

Aydilge yaptığı açıklamasında kalça bölgesindeki labrum kemiğinde yırtık oluştuğunu söyledi. Tedavi sonrasında ameliyatına karar verilen Aydilge’nin ne zaman sağlığına kavuşarak sahnelere döneceği bilinmiyor. Ancak oyuncunu videoda moralinin yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim yaptığı paylaşım sonrasında sevenlerinin büyük desteği ile karşı karşıya kaldı.

Aydilge Neden Ameliyat Oldu? Ünlü İsim Açıkladı
Aydilge Neden Ameliyat Oldu? Ünlü İsim Açıkladı

Ameliyata Alındı

Ameliyata girmeden önce video çeken Aydilge, “Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değdiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve güzel enerjilerinizi yollamayı unutmayın” dedi.

Ünlü isim en son Barselona’daydı. Seçimlerde oy kullanmak için 30 Mart tarihinde bir paylaşım yapan şarkıcı, bu paylaşımında “Barselona’dan Hayat Şaşırtır eşliğinde dönüyoruz yarın oy kullanmak için. Hep olumlu anlamda şaşırmayı umut ederek….” demişti. Şarkıcının ne zaman rahatsızlandığı ne zaman tedavi altına alındığı bilinmiyor. Şarkıcının ameliyat sonrasında detayları paylaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler