Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses Kelime Oyunuyla Herkesi Kandırmış!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Kelime Oyunuyla Herkesi Kandırmış!

Yerel seçimlerde istediği sonuçları elde edemeyen İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan evlendim açıklaması yapmıştı. Şimdi ise gerçek bambaşka çıktı.

31 Mart’ta yerel seçimler sonrasında sosyal medyadan ilginç bir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses evleniyorum demişti. 72 yaşındaki şarkıcının evleneceğini açıklaması sonrasında kimle ilişki yaşadığı ve ne zaman evleneceği merak edilmeye başlanmış, farklı spekülasyonlar gündeme gelmişti. Bu sorular gündemde sıcaklığını korurken İbrahim Tatlıses konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. “Seçimi kaybettim, evleniyorum” diyen Tatlıses, gerçeği açıklamasıyla birlikte sosyal medyada tepki de çekti.

“1 Nisan şakası…”

“Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum.” diyerek evleneceğini söyleyen İbrahim Tatlıses, yeni açıklamasında ise bu açıklamasının 1 Nisan şakası olduğunu söyledi. Evlenmesi halinde bu durumu 2 cümle ile duyurmayacağına vurgu yapan sanatçı, yeni bir ev aldığını ve paylaşımında evlenmek diyerek ev aldığını ima ettiğini söyledi.

İbrahim Tatlıses Kelime Oyunuyla Herkesi Kandırmış!
İbrahim Tatlıses Kelime Oyunuyla Herkesi Kandırmış!

İbrahim Tatlıses, “Arkadaşlar mesajı attığım tarih ne 1 ay ne Nisan ikisinin toplamı ne oluyor. Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmir’de kendime ev aldım. Şakadan hiç anlamıyorsunuz ya İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir.” dedi.

Bu açıklama ile evlilik gibi bir durumun olmadığın ortaya koyarken sanatçının 1 Nisan şakası yapmak adına böyle bir mesaj yazdığını gözler önüne serdi. İlk açıklamanın ardından gelen yeni açıklama İbrahim Tatlıses’in tepki görmesine neden oldu. Ünlü sanatçının paylaşımına pek çok seveni dahi tepki gösterirken 72 yaşındaki ünlü ismin neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyduğu sorgulandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler