Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Yunus Emre'ye Yine Ceza Verdi, Eşi Dayanamadı Patladı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye Yine Ceza Verdi, Eşi Dayanamadı Patladı

Yunus Emre’nin son bölümlerdeki sözleri ve küfürleri geçtiğimiz akşam konseyine taşındı. Acun Ilıcalı, yeniden ceza verildiğini açıkladı.

Survivor All Star’da Yunus Emre’nin yaşadığı olaylar bitmiyor. Çok ağır bir ceza alan Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı’dan küfür nedeniyle yeni bir ceza daha geldi. Yaşanan bu olaylar sonrasında ise ayrılacağı düşünülen eşi Beria’dan sert bir tepki geldi.

Yunus Emre’ye Yeniden Ceza

Son bölümlerde ettiği küfürlerle dikkat çeken Yunus Emre hakkında yeni karar verildi. Son günlerde eleneceğine yönelik farklı iddiaların gündeme taşındığı Survivor yarışmacısı için diskalifiye kararı alınmadı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada cezasının bitmeden yeniden ceza vermek zorunda kaldıklarını ve yarışmacının 2 ödülden daha men edildiğini söyledi.

“Senin İflah Olma Şansın Sıfır”

Yunus Emre’nin yaptıkları nedeniyle sinirlendiği görülen Acun Ilıcalı, yarışmacıya sert ifadeler kullandı. “Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi? Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sana söyleyeyim ben, sağlıklı davranmıyorsun. Seda’nın isyanı sonrası neler dediğini hatırlıyor musun? Biz maalesef hepsini duyduk” diyerek tepki gösteren Acun Ilıcalı, oyuncunun cezasının 2 ödülle daha arttırıldığını söyledi. Survivor tarihinin en ağır cezalarından birisi alan oyuncu, yarışmanın sonuna kadar gitmeyi başarsa dahi hiçbir ödülden yararlanmayabilir.

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye Yine Ceza Verdi, Eşi Dayanamadı Patladı
Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye Yine Ceza Verdi, Eşi Dayanamadı Patladı

Eşi İsyan Etti

Geçtiğimiz günlerde eşiyle olan fotoğrafını silen, adını yazdığı açıklama kısmını değiştiren Beria Özden’in eşinin Aleyna ile yakınlaşması nedeniyle ayrılığı düşündüğü öne sürülmüştü. Ancak dün akşam yaşanan olaylar sonrasında tepki göstermesi ve eşine destek vermesi bu iddiaların geçerli olmadığını gösterdi. Beria Özden yaşadığı olaylara tepki göstererek “”Yunus Emre dikişleri olduğu halde 4/4 yaptı, 21 ödül cezası aldı, üstüne de ağır tahrik var herkes küfür ediyor istatistik denen şartsız rekabetçiler nereden vuracağını iyi biliyor, oyunlara gelmemesi, kendine odaklanması ve herkese inat başarmasını diliyorum kalbimiz seninle.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler