Ana SayfaÜnlülerEbru Cündübeyoğlu Şarkıcı mı Oluyor?

İlgili Postlar

Ebru Cündübeyoğlu Şarkıcı mı Oluyor?

Türkiye’nin sevilen oyuncularından Ebru Cündübeyoğlu, yaptığı son açıklama ile hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncu, dizilerde oynamanın kendisi için uygun olmadığını söyledi. Ancak ünlü oyuncunun şarkı söyleyeceğini açıklaması da dikkat çekti.

Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan ve magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Ebru Cündübeyoğlu, projeleriyle ilgili konuştu. Ünlü oyuncu tiyatro projelerine devam ettiğini ve şu an için süreçten memnun olduğunu dile getirdi.

Deli Yürek’le Büyük Çıkış Yakaladı

Ebru Cündübeyoğlu, Türkiye’nin en çok izlenen yapımlarından olan Deli Yürek dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. En son 2022 yılındaki Senden Daha Güzel projesinde yer alan Ebru Cündübeyoğlu, uzun zamandan beri iddialı bir dizi yapımında rol almadı. Dizi projeleriyle ilgili düşünceleri sorulan oyuncu, dizilerin yorucu olduğunu söyledi. “Bir müddet dizi yapmayı düşünmüyorum. Yoğun ve yorucu geliyor artık. Değişik ve farklı rollerle karşılaşmazsam ki uzun zamandır karşılaşmıyorum. Dizi setleri bana tükenmişlik gibi geliyor. Başlangıcı, hazırlık çalışmaları ve karavanda geçirilen vakitler yorucu geliyor. Çok fazla dizi yapmayı düşünmüyorum. İştahımı artıracak bir şey olursa tabii ki neden olmasın. Ekranda birbirini tekrar eden işler olduğunu düşünüyorum. Oyunculuk gerektiren işler olmadığını düşünüyorum” dedi. Oyuncu hem gelen projelerin uygun olmadığını hem de dizi çekim şartlarına sıcak bakmadığını söyleyerek yeni dizi projeler için de istekli olmadığını bu şekilde duyurdu.

Ebru Cündübeyoğlu Şarkıcı mı Oluyor?
Ebru Cündübeyoğlu Şarkıcı mı Oluyor?

Şarkı Söyleyecek

Dizilerde rol alması beklense de Ebru Cündübeyoğlu’nun hedefleri farklı. Kendi yazdığı filmin yapımcılığını yapmak isteyen ünlü oyuncu şarkı söylediği yeni bir projesi için de heyecan yaşadığını söyledi. Tiyatro ekibiyle özel çalışmalar yaptığını söyleyen oyuncu, teyzesi Seda Akay’ın projesinde bir şarkı da seslendirecek. Tiyatroda özel bir albüm hazırladıklarını da aktaran sanatçı, bu proje kapsamında da şarkılar söyleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler