Ana SayfaÜnlülerGökçe Bahadır'dan Genç Oyunculara Öneri: Bunu Mutlaka Yapın

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’dan Genç Oyunculara Öneri: Bunu Mutlaka Yapın

Türkiye’nin sevilen oyuncularından Gökçe Bahadır, özel bir projede jüri konuğu olarak yer aldı. Proje sonrasında açıklamalarda bulunan oyuncu, genç oyunculara da önerilerde bulundu.

20. Akbank Kısa Film Festivali’nin jüri konuğu Gökçe Bahadır, proje kapsamında bir söyleşi gerçekleştirdi. Burada sektöre yakın öğrenci ve yeni mezun isimlerle de bir araya gelen Gökçe Bahadır, deneyimlerini paylaşarak oyunculara mutlaka yapmaları gereken önerilerini paylaştı.

Soruları Yanıtladı, Öneriler Sundu

Oyunculuk kariyeri ve tercihleriyle ilgili konuşma yaparak açıklamalarda bulunan Gökçe Bahadır, söyleşinin devamında sorular alarak sorulara yanıtlar verdi. Güne nasıl başladığını ve yeni rollerine nasıl alıştığını açıklayan Gökçe Bahadır, ‘‘Öncelikle güne kendimi hazırlayarak başlıyorum. Günün belli bir saatti kendinize özel zaman olarak ayırmalısınız. Bunu yaptığınız takdirde role ve oyuna çok daha kolay alışıyorsunuz. Çekimlerden önce görsel olarak canlandıracağınız karakteri her yönüyle özümsemeniz gerekecek. 20 yıllık oyunculuk kariyerim boyunca kendime özgü bir düzen oluşturarak ilerledim’’ dedi.

Gökçe Bahadır'dan Genç Oyunculara Öneri: Bunu Mutlaka Yapın
Gökçe Bahadır’dan Genç Oyunculara Öneri: Bunu Mutlaka Yapın

Oyuncuların kendine vakit ayırması gerektiğini söyleyerek bunun çok önemli olduğunu söyleyen Gökçe Bahadır, başarısını buna borçlu olduğunu söyledi. 20 yıldan beri sektörde yer alan ve başarılı pek çok projede yer alan Gökçe Bahadır, Türkiye’de yeni genç yeteneklerin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ve doğru hayat planlaması ve mesleğin gerekliliklerinin yerine getirilmesi halinde bu isimlerin geleceğin en iyi oyuncuları arasında rahatlıkla yer alabileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler