Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Tuğba Ekinci Yeni İşe Girişti! Artık Satış Yapacak

İlgili Postlar

Şarkıcı Tuğba Ekinci Yeni İşe Girişti! Artık Satış Yapacak

Şarkılarıyla yakından takip edilen Tuğba Ekinci şarkıcılığının yanı sıra yeni bir iş daha yapacak. Ünlü isim, şort etek projesiyle moda alanında oldukça iddialı.

O Şimdi Asker gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamaları ve verdiği pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının son paylaşımında ise yeni bir işe giriştiği görüldü. Şort etek tasarımı yapan ve fotoğraflarını paylaşan Tuğba Ekinci, tasarımın tamamen kendine ait olduğunu ve yapacağı anlaşma sonrasında yeni modelin satışına başlayacağını söyledi.

Şort Etek Tasarladı

Kendi tasarladığı şort etek modelini giyerek poz veren Tuğba Ekinci, tasarımıyla kısa sürede yüksek beğeni aldı. Kendi tasarladığı şort ile takipçilerine mesaj veren Tuğba Ekinci, yeni tekstil sayfası tasarlandığını ve yeni modelin bu sayfa üzerinden satışa çıkacağını söyledi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci Yeni İşe Girişti! Artık Satış Yapacak
Şarkıcı Tuğba Ekinci Yeni İşe Girişti! Artık Satış Yapacak

Ünlü isimlerin son dönemlerde kozmetik gibi farklı alanlarda çalışmalar yapması gelenek haline gelirken Tuğba Ekinci tercihini modadan yana yaptı. Şort etek modelinin dışında yeni modellerin ve tasarımlarının da olduğunu söyleyen şarkıcı, açılacak e-ticaret sayfası üzerinden kendi imzasını taşıyan modellerini satışa çıkacak. Takipçilerinin büyük beklenti olduğu mesajlarıyla desteklediği ünlü şarkıcı yeni modellerinin satış tarihi ve fiyatlarına yönelik herhangi bir açıklama yapmadı.

46 yaşındaki ünlü şarkıcı ‘’Kendi tasarımım, isteyenlere yakında yeni bir tekstil sayfası ile sunacağım’’ dedi. E-ticarete atılacak olan şarkıcı, bazı kullanıcılardan da tasarım eleştirisi aldı. İşte ünlü ismin o tasarımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler