Ana SayfaÜnlülerKayıp Olduğu Öne Sürülen Tarkan’dan Mesaj Var!

İlgili Postlar

Kayıp Olduğu Öne Sürülen Tarkan’dan Mesaj Var!

Son dönemlerde ortadan kaybolduğu yönündeki iddialarla konuşulan Tarkan, hesabından bir video paylaşarak spekülasyonlara son verdi.

Türkiye’de Megastar olarak kabul edilen ve her bir parçasıyla büyük ilgi gören Tarkan, sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyordu. Geççek ve Son Durak adlı şarkılarıyla müzik piyasalarını alt üst eden Tarkan, daha sonrasında ise Sen Rahat Uyu adlı marşıyla çok konuşulmuştu. Ancak ünlü sanatçı bu gelişmelerin ardından beri sessiz kalmayı tercih etti. Yeni albüm yapacağının müjdesini verdikten sonra beklentileri arttıran Tarkan’ın sessiz kalması ise kayboldu gibi iddiaların gündeme gelmesine neden oldu.

Kayıp Olduğu Öne Sürülen Tarkan’dan Mesaj Var!
Kayıp Olduğu Öne Sürülen Tarkan’dan Mesaj Var!

Tarkan’dan Mesaj “Seviyorum Sizi”

Ortadan kayboldu iddialarının yoğun bir şekilde gündeme gelmeye başlaması sonrasında Tarkan sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Video paylaşımı yaparak bilgilendirme yapan Tarkan, işine odaklandığını ve yeni albümü için yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Yeni albümünün bitmek üzere olduğunu ve yaz aylarına yetiştirmek için çalıştığını söyleyen megastar, “Merhabalar, nasılsınız? ‘Ya bu Tarkan’a ne oldu yine, kayıplara karıştı’ diyorsunuzdur, değil mi? Valla harıl harıl çalışıyorum. Yeni şarkıları albümü sizlere, bu yaza yetiştirmeye çalışıyorum. Merak etmeyin yetişecek yüzdük kuyruğuna geldik bitmek üzere. Çok da güzel bir albüm geliyor bence. Tabii takdir size kalmış ama bence seveceksiniz. Bu yaz güzel bir yaz olacak yani inşallah diyelim. Umut dolu sevinç dolu, eğlendiğimiz yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun. İnşallah, yakında görüşmek üzere ben çalışayım o zaman. Seviyorum sizi.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler