Ana SayfaÜnlülerSıcak Havaları Gören Aleyna Tilki Bikinisiyle Dondu: Buz…

İlgili Postlar

Sıcak Havaları Gören Aleyna Tilki Bikinisiyle Dondu: Buz…

Havaların sıcak gitmesi sonrasında serinlemek isteyen Aleyna Tilki arkadaşıyla serin boğaz sularına girse de üşüdü. İşte bikinisiyle boğaz keyfi yapan Aleyna Tilki’nin o anları…

Son dönemlerde açıklamalarıyla Türkiye’nin gündeminde yer alan Aleyna Tilki, bu sefer bikinili fotoğraflarıyla gündem oldu. Son dönemlerde Türkiye genelinde havaların sıcak seyrederken bu havaları gören Aleyna Tilki, bikinilerini giyerek soluğu boğazda aldı. Arkadaşı Serel Yereli ile boğaz keyfi yapan Aleyna Tilki, serin sulara girdikten sonra üşüdü ve son paylaşımında suyun buz gibi olduğunu söyleyerek bu duruma vurgu yaptı.

“Boğazın Güvenli Bölgelerinde…”

Sarı bikinileriyle boğazda arkadaşıyla keyif yapmak isteyen genç şarkıcının beklentileri gerçekleşmedi. İlk fotoğrafında “Bizi boğazın güvenli bölgelerinde, deniz analarının zararsız olduğunu anlatarak yüzdürdükleri için kaptanımıza teşekkürler” diyerek deniz keyfi yapağını duyuran şarkıcı, daha sonrasında ise havlular içindeki üşümüş haliyle “Boğazın suyu buz” notunu paylaştı.

Sıcak Havaları Gören Aleyna Tilki Bikinisiyle Dondu: Buz…
Sıcak Havaları Gören Aleyna Tilki Bikinisiyle Dondu: Buz…

3 milyonu aşkın takipçisi olan ve her paylaşımı olay yaratan Aleyna Tilki’nin bu paylaşımları sonrasında ise yorumlarda birbirinden farklı tepkiler geldi. Boğazın serin suyunun Nisan başında çok daha serin olduğuna dikkat çeken takipçileri, Aleyna Tilki’nin çok cesur olduğunu söyledi. Bazı takipçileri ise Nisan’da denize girmenin tam bir çılgınlık olacağını söyledi.

Açıklamalarıyla Gündem Yaratmıştı

Sosyal medyada son dönemlerde dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, ölüm tehditleri aldığını, konserlerinin engellendiğini belirterek birilerine üstü kapalı mesaj göndermişti. Çok küçük yaşta şöhrete kavuşan ve şu anda 23 yaşında olan şarkıcının bu paylaşımları sonrasında ise herhangi bir gelişme ya da olay yaşanmadı. “İlk çıktığım dönemde de ‘yaş’ ve ‘alkollü mekân’ deyip konserlerimi engellemeye çalıştılar. O zamandan beri savaş veriyorum. Burada isim verirsem onlara yarar. Onları kahraman yaptırmayacağım. Canımı sıkarlarsa çocukken başıma gelenleri anlatacağım” diyerek akıllarda soru işareti oluşturan Aleyna Tilki’nin bu açıklamalarıyla kimleri ima ettiği hala soru işareti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler