Ana SayfaÜnlülerAydilge'nin Sağlık Durumu Nasıl? Operasyon Sonrasında Haber Geldi

İlgili Postlar

Aydilge’nin Sağlık Durumu Nasıl? Operasyon Sonrasında Haber Geldi

Geçtiğimiz günlerde kalça bölgesindeki kemiğin kırılması nedeniyle ameliyata alınan Aydilge’nin sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yine ünlü isimden geldi. İşte Aydilge’nin sağlık durumu…

Şarkıları, konserlerindeki hareketli yapısı ile dikkat çeken Aydilge, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydilge’nin ameliyat öncesindeki açıklamalarını “Aydilge Neden Ameliyat Oldu? Ünlü İsim Açıkladı” haberimiz ile duyurmuştuk. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları sevenlerini endişelendirirken bu paylaşım sonrasında Aydilge ameliyata alındı.

Aydilge'nin Sağlık Durumu Nasıl? Operasyon Sonrasında Haber Geldi
Aydilge’nin Sağlık Durumu Nasıl? Operasyon Sonrasında Haber Geldi

Operasyon 4.5 Saat Sürdü

Kalça bölgesindeki kemiklerinin düzeltilmesi adına operasyon geçiren Aydilge’nin operasyonu 4.5 saat sürdüğü açıklandı. Ameliyat sonrasında odasından yine bir video paylaşan Aydilge, sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. En kısa zamanda sahnelere geri döneceğinin müjdesini veren şarkıcı, sağlık durumunun iyi olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Ameliyatı ile ilgili bilgilendirme yapan şarkıcı, bu konuda “Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim” dedi.

Hastane koridorundan paylaşım yapan Aydilge, bu paylaşımı sonrasında doktorların önerisi üzerine yürüyüş yaptı. Aydilge’nin yanında eşinin olması ve ona destek olması ise Aydilge’nin sevenlerinin dikkatinden kaçmadı ve çiftin birlikteliğine yönelik mesajlar paylaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler