Ana SayfaÜnlüler“Acun Ilıcalı’ya Kırgınım” Diyen Adem Kılıççı’dan Survivor İtirafı

İlgili Postlar

“Acun Ilıcalı’ya Kırgınım” Diyen Adem Kılıççı’dan Survivor İtirafı

Survivor’ın iddialı isimlerinden Adem Kılıççı, Survivor All Star 2024’e katılmadı. Acun Ilıcalı’ya kırgınım diyen Adem Kılıççı, Survivor hayatına dair itiraflarda bulundu.

YouTube’da yayınlanan Katarsis adındaki programda Gökhan Çınar’ın konuğu olan Adem Kılıççı, Survivor’daki dönemlerini ve Acun Ilıcalı ile yaşadıklarını anlatarak özel itiraflarda bulundu. Acun Ilıcalı’ya kırgın olduğunu söyleyen Adem Kılıççı, bilinmeyenleri anlattı.

“Survivor’da Bir İşçisin”

Survivor yarışmasında yarışmacıların özgür olmadığını ve adeta mesaili çalışan bir işçi olduğunu söyleyen Adem Kılıççı, her şeyin programı olduğunu ve sabah 6 itibariyle kendilerinin kaldırıldığını söyledi. Çoğu günler canının çalışmak istemediğini çoğu kişinin orada olmak için can attığını söyleyen Adem Kılıççı, “Mesela özgürlük orada özgür değilsin hiçbir şekilde mevsimlik bir işçi gibisin sabah 6’da kaldırırlar seni oyun öncesi röportajlar yapılır gelirsin. Hadi arkadaşlar… Sonuçta televizyona bir çekeceksiniz yani biz nasıl çekeceğiz diyorlar” diyerek Survivor’daki yarışma düzeninin nasıl olduğunu ilk defa bu kadar net bir şekilde anlattı.

Ada şartlarının çok zor olduğunu ve bu konuda esneklik olmadığını da söyleyen Adem Kılıççı, oyunların bazen 8 saate kadar uzayabildiğini, gece geç saatlerde adalarına döndüklerini ve günlerin hep bu şekilde geçtiğini ifade etti. Üstlerini çoğu zaman ıslak olması nedeniyle sorun yaşadıklarını da ifade eden Adem Kılıççı, ateş yakarak kurutmaya çalıştıklarını ve tüm bunların tüm enerjilerini aldığını öne sürdü.

“Acun Ilıcalı’ya Kırgınım” Diyen Adem Kılıççı’dan Survivor İtirafı
“Acun Ilıcalı’ya Kırgınım” Diyen Adem Kılıççı’dan Survivor İtirafı

Adem Survivor All Star’a Neden Katılmadı?

Son dönemlerde en çok merak edilen soruların yöneltildiği Adem Kılıççı, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer almama nedenini açıkladı. yarışma öncesinde Acun Ilıcalı ile görüşme yaptığını ve iyi teklif de aldığını belirten Survivor Adem, “Çok güzel bir teklif verdi ama ben sadece sosyal medya için gidip para kazanayım kafasında değildim. Mücadeleye hazır mıyım değil miyim ona bakarım. Bir hayalim de var burada kalmam gerekti, Türkiye’nin en büyük dövüş projesini yapmak istiyorum” yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı’ya kırgın olduğunu belirterek sürpriz bir açıklama da yapan Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı’nın kendisini umursamadığını ve bu nedenle ona kırgınlık duyduğu için de Survivor All Star’a katılmak istemediğini itirafta bulundu. Adem Kılıççı’nın bu konudaki sözleri ise şöyle oldu;  “Ama kırgınım biraz. Hayallerini gerçekleştirmiş bir adam Acun abi, zamanında ona yapamazsın dediklerinde gelip Türkiye’nin medya patronu oldu. Ben ona projemi anlattığımda batacaksın, paranı ziyan edeceksin dedi. Gitmeme sebeplerimden bir tanesi de o. Hiç umursamadı”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler