Ana SayfaÜnlülerEmekli Oldum Diyen Yıldız Tilbe Sitem Etti!

İlgili Postlar

Emekli Oldum Diyen Yıldız Tilbe Sitem Etti!

Açıklamaları ve danslarıyla gündemde düşmeyen Yıldız Tilbe emekli olduğunu belirterek bağlanan emekli maaşına sitem etti.

Türkiye’nin en güçlü seslerinden birisi olarak kabul edilen Yıldız Tilbe, emekli olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak ünlü oyuncunun emekli olmasından ziyade emekli maaşıyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Tek bir sahnede 2.5 milyona kadar ücret alan sanatçı, emekli olduktan sonra maaşın düşük olmasına dikkat çekti.

“Emeklilere Allah Yardım Etsin”

Eski dönemlerde emekli olanların bir ev ve araba alabildiklerini ancak şu andaki ücretlerin çok düşük olduğunu söyleyen Yıldız Tilbe, “Emekli oldum, eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı ya da iş açardı toplu parayla. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin, başka yardımcı yok gerçekten, kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur. Mübarek Ramazan, Allah Razı???” diyerek bu konudaki tepkisini dile getirdi. Sosyal medyada büyük dikkat çeken bu açıklamalara takipçilerinden yorum gecikmedi. Milyonlarca takipçisi olan sanatçıya destek verilirken düşük görülen emekli maaşıyla milyonlarca vatandaşın geçinmeye çalıştığı hatırlatıldı.

Emekli Oldum Diyen Yıldız Tilbe Sitem Etti!
Emekli Oldum Diyen Yıldız Tilbe Sitem Etti!

Yıldız Tilbe Azerbaycan’da Sahne Alacak

Türkiye ve yurt dışındaki konserlerine devam eden ünlü yıldızın konser programı da netleşti. Jolly Joker’in Bakü’de açtığı yeni şubesinde ilk konserleri verecek olan Yıldız Tilbe, 20 Nisan tarihinde Bakü’de sahne alacak. Bakü’deki sevenleriyle bir araya gelecek sanatçı, resmi açılış konserini verecek. Jolly Joker’in 21 Nisan’daki konuğu Dolu Kadehi Ters Tut ve 27 Nisan’daki konuğu ise Levent Yüksel olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler