Ana SayfaÜnlülerBade İşçil: Aşk İçin Şansımı Denemiyorum

İlgili Postlar

Bade İşçil: Aşk İçin Şansımı Denemiyorum

Bade İşçil: Aşk için şansımı denemiyorum! Geçtiğimiz gün final bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncularından Bade İşçil, Nişantaşı’nda bir kafede arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Neşeli hali gözlerden kaçmayan başarılı ve güzel oyuncu, aniden final kararı alan dizisi ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in Arasını Açan Bade İşçil Konuştu!

Bade İşçil: Aşk için şansımı denemiyorum!

Bade İşçil: Aşk için şansımı denemiyorum! Tülin Özen, Gökçe Bahadır ve Aslıhan Gürbüz ile birlikte başrolünü paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin önceki gün yayınlanan final bölümünden sonra konuşan Bade İşçil, oldukça samimi itiraflarda bulundu.

Nişantaşı’nda bir kafede arkadaşıyla birlikte görüntülenen başarılı ve güzel oyuncu, aniden final kararı alınan dizisi hakkında, “Hayırlısı olsun diyelim. Olmuş ile ölmüşe çare yok. Reytinglerimiz düşmeye başlayınca böyle bir karar aldı kanal” dedi.

Bade İşçil Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanıyor!
Bade İşçil Ekranlara Geri Dönmeye Hazırlanıyor!

Bade İşçil kimdir?

Ekranlara geri dönecek!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Bade İşçil, Nişantaşı’nda bir arkadaşıyla birlikte görüntülenirken neşeli tavırları ile dikkat çekti.

Yeni yılda yeni projelerle ekrana geri döneceğini ifade eden güzel oyuncu, astronomik ücretler aldığı iddia edilen oyuncular ile ilgili de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Oyuncunun çalışmazsa paslanacağını iddia eden Bade İşçil, “Yeni yıla yeni projelerle başlamak isterim. Boş durup paslanmamak lazım” diyerek kısa sürede ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi.

Makul geçiniyoruz!

Oyuncuların dizilerden bölüm başına aldığı yüksek ücretler sık sık basına da konu olurken; kendisinin makul bir şekilde geçinecek kadar kazandığını, astronomik ücretlere inanmadığını ifade eden güzel oyuncu İşçil, “Severek, keyif alarak yaptığımız iş, diğer kazanan oyuncular gibi fiyatlar öyle değil zaten makul geçiniyoruz. Astronomik rakamlar düşer tabii. O rakamlar var mı gerçekten? İyi ki kalkmış bizim dizi. Onlar artık yapımcılığa soyunacak demek ki” diyerek, yüksek ücretler kazanan oyunculara göndermede bulundu.

Oyunculuğun her ne kadar dışarıdan kolay gibi görünsede aslında deli işi olduğunu söyleyen İşçil, işin aslının “Zor şartlarda çalışıyoruz. İncecik kıyafetlerle soğuklarda titreyerek çekim yapıyoruz, buna kimse katlanmaz. Deli işi yapıyoruz zaten. Önemli olan karşılığında yolda karşılaştığımız sevgi” olduğunu ifade etti.

Piyango da bana çıkmıyor!

Bade İşçilözel hayatını gözlerden uzak yaşarken, kendisine yöneltilen “Yeni yılda aşk diliyor musunuz?” sorusuna verdiği “Diliyoruz ama piyango da bana çıkmıyor. Ben o yüzden şansımı denemiyorum” cevabıyla oldukça şaşırttı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler