Ana SayfaÜnlülerTugba Büyüküstün ile Umut Evirgen'in Arasını Açan Bade İşçil Konuştu!

İlgili Postlar

Tugba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in Arasını Açan Bade İşçil Konuştu!

Magazin gündeminden bir türlü inmeyen Tuba Büyüküstün Umut Evirgen aşkında kriz üstüne kriz yaşanıyor. Tuğba Büyüküstün, sevgilisini Bade İşçil’den mi kıskandı? Bade İşçil bu şok haber için ne yorum yaptı? İşte Bade İşçil’in sözleri…

Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil’in zayıflığı eleştirildi: Ne giyse yakışmıyor!

İyi Akşamlar Diyemedi

Yazılanlara göre Tuba Büyüküstün ve sevgilisi yönetmen Umut Evirgen geçtiğimiz ay gittikleri Sıla konserinde, güzel oyuncu Bade işcil yüzünden kriz çıkmıştı. Konserde protokolde oturan Umut Evirgen ve Bade işçil bir süre sohbet etti, fakat Tuba Büyüküstün sevgilisi ile Bade İşçil arasındaki yakınlıktan rahatsız oldu. Konser arasında yerlerinden kalkıp bir köşede hararetli şekilde tartıştılar. Umut Evirgen gecenin sonunda Bade İşçil’e “İyi akşamlar” bile diyemedi.

Bade İşçil kimdir?

Allah Korusun, Ben de Bir Çocuk Annesiyim

Tüm gözler Bade İşçil’e çevrilmişken o da gereken açıklamayı yaptı. Önceki gün Nişantaşı’nda objektife takılan güzel oyuncu, “Tuba Büyüküstün, Bade İşçil’i kıskandı” haberleriyle ilgili muhabirlere şunları söyledi:

“İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba’mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut’u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.”

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen arasında geçen kış da Defne Samyeli yüzünden kriz çıkmıştı. Tuba Büyüküstün, aynı zamanda sevgilisinin gece kulübü olan ‘La Boucherie’de sahneye alan Defne Samyeli ile Umut Evirgen arasındaki arkadaşlığı kıskanmıştı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler