Ana SayfaDizilerNurgül Yeşilçay'dan Süpriz!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan Süpriz!

Sinema ve dizilerin sevilen güzel gözlü oyuncusu Nurgül yeşilçay hangi dizi ile ekranlara geri dönüyor? Çekimler nerede olacak? Dizinin konusu ne? Tüm bunlar ve merak edilen herşey haberimizde…

Nurgül Yeşilçay’ın gergin anları. Bir anda bardağı fırlattı!

Genç Yıldız, Kayra!

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden Gülperi’nin merak edilen detaylarını bugün Reyting Canavarı isimli köşesinde Sina Koloğlu kaleme aldı.  Koloğlu’nun yazdığına göre Gülperi dizisinin çekimleri Gaziantep’de başlamış. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin esen’in baş rollerini paylaştığı dizide, Yeşilçay’ın gençliğini kimin oynayacağı merak ediliyordu. İşte Sina Koloğlu’nun dizi ile ilgili kaleme aldıkları:

“‘Gülperi, yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen başrolü paylaşıyor. Çekimler, Gaziantep’te başladı. Dizide Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) gençliğini Kayra Zabcı oynayacak. Tıpkısının aynısı… Kayra için bu belki de sıçrama olacak. Zabcı, 2013’ te Türkiye ve Dünya Çocuk Best Model yarışmasında birinci olmuş. Yani şöhreti küçük yaşlarda yakalamak için yola çıkmış, ‘tesadüflere’ bırakmamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’ne girmiş, okulu bitiyor. Bugüne kadar ‘Küçük Ağa’, ‘Aşktan Kaçılmaz’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Vatanım Sensin’in gibi birçok dizi ve filmde oynamış. Zapcı’yı ‘Gülperi’de Yeşilçay’ın gençliği ve ilk aşkı sonrasında gelen evlilik hikayesinin bölümlerinde izleyeceğiz.”

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisi İçin Bölüm Başı Ne Kadar Alacak?

Şimdi izleyiceler merakla Gülperi dizisinin haftanın hangi günleri ve hangi kanalda oynayacağını merak ediyor.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler