Ana SayfaÜnlülerAzrail Gibiyim

İlgili Postlar

Azrail Gibiyim

Hakkında yapılan capsler ile hayran kitlesi kadar sosyal medya platformlarında da gençler tarafından oldukça sevilen ünlü türkücü Mahmut Tuncer, ülkemizin ilk interaktif talk show programı olan ‘Hadi Be’ programına katıldı. Esprili kişiliği ile her daim sempatikliğini konuşturan Mahmut Tuncer, yine izleyen herkesi kahkahalara boğdu. İşte programdan bazı başlıklar…

Mahmut Tuncer Ve Kızının Başı Belada!

Hele Gel Lo!

Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı olan, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Hadi Be programı izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Ünlü türkücü hakkında yapılan genellikle ‘lo’ temalı capsler ile ilgili ne düşündüğü sorulduğunda “Çalışıyor gençler bizim için. ‘Lo’ kelimesi, Urfa şivesi içerisinde bulunan, erkeklere ait bir slogandır. Birbirlerine seslenirken ‘Nereye gidiyorsun lo’, ‘Hele gel lo’ gibi cümlelerle seslenirler” dedi. Programcı Emre Saygı’nın haftada kaç gün halay çekiyorsunuz sorusuna ise “Yürüdüğüm yerde, gördüğüm yerde çekiyorum. Dün gece tek başıma çektim. Kafam kızdıkça halay çekiyorum. Geçen gün arabaya bindim sonradan durdurdum şoförü, indim aşağı biraz halay çektim” diyerek izleyenleri güldürdü.

Mahmut Tuncer Kimdir?

Azrail Gibiyim. Aldığım Parayı Vermem!

Kendisine olan yoğun sevgi hakkında ne düşündüğü sorulan Mahmut Tuncer, “İnsanların bizi sevmesindeki en büyük etken burada nasılsam dışarıda da öyleyim. Bende yapmacık birşey yok. Evde yaptığım espriyi sokakta da yapıyorum, sokak yaptığım espriyi evde de yapıyorum.” şeklinde cevap verdi. Konu para hakkındaki düşüncelerine gelen Tuncer, yine capslere konu olacak şu sözlere imza attı:

“Ben para konusunda Azrail gibiyimdir. Azrail aldığı canı geri verir mi hiç, ben de aldığım parayı vermiyorum. İkimizin böyle kötü bir huyu var.”

Tarzı ile ilgili soruya ise “Tarzımı değiştiriyorum, ama tarzımın olduğu taraflarda oluyorum hep. Bir etkinliğe gitmiştim, halk müziği ile ilgili bir çalışma yapmışlardı. O hoşuma gitti, o tür denemelere kalkışabilirim. Gençler bizi seviyor, biz de onlara sevgimizin cevabını mesleğimizle vermemiz lazım” diyerek değişime yanaşmadığını belli etti.

Manyak Köfteci

Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri de anlatan Mahmut Tuncer, gençlik lakabını “Manyak köfteciydi. Çok iyi çiğ köfte yapardım. ‘Köfteyi çok manyak yapıyor kardeşim’ derlerdi.”diyerek anlattı. Mutfak konusunda da çok başarılı olduğunu belirten ünlü türkücü, 60-70 çeşit yemek yapabildiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler