Ana SayfaÜnlülerYaşarken Cenaze Namazı Kılınan İlk Aktörüm!

İlgili Postlar

Yaşarken Cenaze Namazı Kılınan İlk Aktörüm!

Yaşarken cenaze namazı kılınan ilk aktörüm! Denizli’de Pamukkale Üniversitesi’nin düzenlediği konferansa katılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, öğrencilerle birlikte oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Oktay Kaynarca 17 Yaşındaki Genç Kızı Dolandırdı mı?

Yaşarken cenaze namazı kılınan ilk aktörüm!

Yaşarken cenaze namazı kılınan ilk aktörüm! Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletme Kulübü tarafından Kongre ve Kültür Merkezi’nde organize edilen “İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik” konulu konferansa katılan Oktay Kaynarca, oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı.

Söyleşi yapmak üzere sahneye çıkan başarılı oyuncu, yoğun ilgi ve alkışla karşılandı. Sohbeti soru cevap şeklinde yürüten Kaynarca, öğrencilerden gelen sorulara tüm samimiyetiyle cevap verdi.

Oktay Kaynarca, Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı
Oktay Kaynarca, Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Oktay Kaynarca kimdir?

Tiyatro ve sinema bildiğiniz diktatör işidir!

Tiyatro ve sinemanın aslında çok da demokratik sanat dalları olmadığını ifade eden başarılı oyuncu, “Tiyatro ve sinema aslında bildiğiniz diktatör işidir. İş, bittiğinde hesabı yönetmene sorarlar. Çok demokratik bir şey değildir sanat. Dışarıdan bakıldığında aslında demokrasiyi anlatır, ama yapılma ve hayata geçirilme şekli çok demokratik değildir. Bütün hesabını sorarlar, yönetmen diktatör olmak zorundadır.” dedi.

80 yaşında bile proje yapacağım!

Kurtlar Vadisi dizisinde fenomen olan karakteri Çakır ile ilgili gelen soruya cevap veren Oktay Kaynarca, “Dünyada yaşarken selası okunup cenaze  namazı kılınan ve helvası yapılan ilk aktörümdür herhalde” diyerek şunları söyledi:

“Dünyada yaşarken kılınan selası okunup cenaze  namazı ve helvası yapılan ilk aktörümdür herhalde. Bazen yolculuklar biter ve yenisi başlar. Kurtlar Vadisi dizisini tam zamanında bırakmış olduğumu düşünüyorum. Bazen zamanı doğru tutturamazsanız tadı kaçar. Çünkü önünüzde yapacağınız çok işler olmak zorunda. Ben 80 yaşında bile proje yapacağımı düşünüyorum” diye konuştu. Dizilerde oynadığı karakterin normal hayatıymış gibi algılandığını da ifade eden Kaynarca, “Yaptığımız işi doğala çekmeye çalışıyoruz, sahici olmaya çalışıyoruz. ‘Stop’ dendiği zaman sırtımızdaki ceketi çıkarıp asarız. Kendi kimliğimizle sokağa çıkmak zorundayız, onun dışında deliliktir. Oynadığınız karakterle sokakta yürürseniz deli olursunuz, öyle de gözükmüyorum galiba. Magazine malzeme olmayınca insanlarda sizi görmeyince sanırım öyle algılanıyor”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler