Ana SayfaDizilerAziz 6. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Dilruba Adem'den Ayrılabilecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 6. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Dilruba Adem’den Ayrılabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 6. yeni bölümüyle 10 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aliş, Fransızların eline geçer. Pierre, Aziz’den suçunu itiraf ederse Aliş’i serbest bırakacağını söyler. Aziz, teslim olmak ister. Ancak kimse onun teslim olmasını istemez. Aziz, Dilruba’ya Adem’le evlenmemesini onu hala sevdiğini söyler. Onların konuşmasını duyan Efnan, çok üzülür. Aziz 6. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dilruba, Adem’den ayrılabilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Dilruba Adem’den Ayrılabilecek Mi?

Aziz 6. bölüm ön izlemesinde; Aziz, Dilruba’ya hala onu sevdiğini ve Adem’den ayrılmasını istediğini söylüyor. Dilruba, Aziz’e Efnan’ı sevdiğini düşünü söylüyor. Bu görüşmeden sonra Dilruba, Adem’den ayrılabilecek mi?

İşte Aziz 6. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Maksude’nin doğum günü yaklaşır. Handan, Maksude için büyük bir doğum günü yapmak ister. Ama Galip, aile arasında olmasını kabul eder. Pierre’nin de davetli olduğunu öğrenen Nigar ile Maksude, Aziz’i ve Efnan’ı da doğum gününe davet eder. Maksude, Efnan için bir elbise alıp doğum gününe gelirken onu giymesini ister.

Aziz, Efnan’ın doğum günü davetine gelmesini istemez. Maksude, Efnan’a özel araba gönderir. Efnan, yolda vazgeçip iner. Mustafa’yı elinde hediyeyle görür. Ona, hediyesini kendisinin vereceğini söyleyip davete gider. Efnan, Dilruba ile annesinin alay konusu olur.

Onu küçük düşürmek isteyen Dilruba, Efnan’dan türkü söylemesini ister. O da söyler. Herkes Efnan’ın sesinin güzelliğine hayran olur. Adem, Kenan’ın evindeki vazonun içine amcasının mektubunu saklar. Hırsız girince diğer eşyalar gibi vazo da kaybolur.

Efnan, çarşıda vazoya bakarken satıcı vazoyu kırdığını söyleyip ondan parasını ister. Aziz, parayı verip vazoyu alır. Atöyle, tüm hızıyla halı üretir. Ama iplik biter. Aziz, iplik almaya gittiğinde kimse ona iplik satmaz. Piere, Aziz’e açık artırmayla iplikleri alabileceğini söyler.

Pierre, Efnan’ı yanına getirtir ve ona hanımefendi olmayı öğreteceğini söyler. Açık artırma günü Aziz’in açık artırmaya geç kalması için bir kaç adam geçer. Aziz, adamları alt edip son anda yetişir. En çok parayı verip iplikleri çok değerinin üzerinde alır. Ertesi gün ipliklerini almak ister ve deponun yandığı haberi gelir.

Aziz, Mustafa’yla birlikte ipliklerin yerinde olduğunu anlayıp hakkı olan iplikleri almak için depoya girer. Bir kaç Fransız askerini etkisiz hale getirip iplikler alıp çıkarlar. Ancak, peşlerinden giden Mustafa’nın büyük oğlu Aliş orada kalır.

Aziz 6. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Dilruba Adem’den Ayrılabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler