Ana SayfaDedikoduAyşe Arman'ın, Çağatay Ulusoy'lı Olay Paylaşımı!

İlgili Postlar

Ayşe Arman’ın, Çağatay Ulusoy’lı Olay Paylaşımı!

Hürriyet gazetesi ünlü köşe yazarı Ayşe Arman, Instagram hesabından paylaştığı oyuncu Çağatay Ulusoy fotoğrafıyla magazin haberleri‘ne bomba gibi düştü, detaylar Haberimizde..

Demet Akalın, Ayşe Arman’ı Sildi: By By Ayşe!

Ayşe Arman’ın, Çağatay Ulusoy’lı Olay Paylaşımı!

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, röportajı hemen öncesinde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte fotoğraf çektirdi. Ayşe Arman o anları Instagram hesabından sevenleri için de paylaşmayı ihmal etmedi.

Ayşe Arman Kimdir?

İşte Ayşe Arman’ın Instagram’ı Sallayan O Paylaşımı..

Çağatay Ulusoy kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandırmasına gerekçe olarak Çağatay Ulusoy ile yakınlaşması iddia edilmişti. Şeyma Subaşı bir açıklama yaparak ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk dedikodularını yalanlasa da ikilinin aynı masada çekilmiş bir fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son günlerde magazin haberleri bu bomba haberlerle çalkalanırken Ayşe Arman’ın paylaştığı fotoğraflar gündemde bomba etkisi yarattı.

“Çağatay Gerçekte Yakışıklık Ve Tatlı.”

Sosyal medya hesabından yıldız oyuncu Çağatay Ulusoy ile fotoğrafını paylaşan Ayşe Arman, bu paylaşıma “Çağatay Ulusoy hayranlarından peşinen özür dilirim. 8-10 tane böyle bomba fotoğrafım var. Kızmayın, sarıldım filanda. Çağatay gerçekte yakışıklık ve tatlı.” ifadeleriyle yorumunuda yazdı. Ayşe Arman’ın paylaşımına takipçileri de tepkisiz kalmadılar. Ayşe Arman’ın bir takipçisi bu paylaşıma, “Vay ve şuan sizi çok kıskandım.” yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, “Röportajınızı nasıl okutacağınızı çok iyi biliyorsunuz.” ifadeleriyle yorumda bulundular.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler