Ana SayfaDünyaİngiliz Güzelin Kariyerini Acemi Dişçisi Bitirdi!

İlgili Postlar

İngiliz Güzelin Kariyerini Acemi Dişçisi Bitirdi!

İngiltere’de Miss North West güzellik yarışması ikinci olan Ünlü Model April Gilmartin, diş tedavisinin olumsuz sonuçlanması sonrası modellik mesleği bitirmek zorunda kaldı. Ünlü modelinin diş tedavisi neden olumsuz sonuçlandı, konunun tüm detayları Haberimizde..

İngiliz Güzelin Kariyerini Acemi Dişçisi Bitirdi!

İngiltere güzellik yarışmacısı, 29 yaşındaki eski model April Gilmartin, dişlerine sadece kaplama yaptırmak için gittiği dişçinin acemiliği dolayısla damakları enfeksiyon kaptı.  Ünlü güzel model, olumsuz sonuç sonrasında acemi diş doktoruna tazminat davası açmak zorunda kaldı.

 

Öz Güvenide Yok Oldu..

Yaşadığı enfeksiyon hastalığı sebebiyle uzun süre acı çekmek zorunda kalan Model April Gilmartin, nefesi kötü kokması dolayısla uzun bir süredir yüz maskesi takmak zorunda kaldığını ifade etti. Çarpış oluşan dişlerinden sonra kötü bir estetik görüntüye sahip olan ve öz güveni yok olan Ünlü model April Gilmartin, güzellik yarışmalarından uzun bir süre çekilmek zorunda kaldı. İngilteredeki Miss North West güzellik yarışmasını ikinci olarak bitiren Model April Gilmartin, acemiliği sebebiyle dişlerini kaybettiğin bu yüzden acemi dişçiye tazminat davası açtığını açıkladı. April Gilmartin, dişçinin acemiliği yüzünden çok acılar çektiğini, tedavi sonucunda çok kötü görüntüsünden dolayı  istemesine rağmen güzellik yarışmalarından çekilmek zorunda kaldığını ve önümüzdeki senelerde bir daha dişlerini yaptırmak zorunda kalabileceğini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler