Ana SayfaKimdirAylin Argun Kimdir?

İlgili Postlar

Aylin Argun Kimdir?

Gençlik yıllarında gönül verdiği tiyatro ile yolunu kesiştirmeyi başaramayan ama kariyerine başladıktan sonra hep kovaladığı oyunculuk imkanına ulaşan Aylin Argun Kimdir? Aylin Argun Kaç Yaşında? Aylin Argun Aslen Nereli? Aylin Argun Hangi Burç? Aylin Argun biyografisi ve hakkında bilmeni gerekenler haberimizde.

Aylin Argun Kaç Yaşında? Aylin Argun Aslen Nereli? Aylin Argun Hangi Burç?

9 Ekim 1977’de İstanbul’da doğan Aylin Argun aslen İstanbulludur. Şu an 42 yaşında olan amatör tiyatro oyuncusu Aylin Argun terazi burcudur.

Aylin Argun Kimdir?

İstanbul’da doğup büyüyen Aylin Argun ilk ve ortaokulu Fatih’te İstanbul Topkapılı Mehmet Bey İlköğretim Okulu’ndan, liseyi yine Fatih’te Selçuk Kız Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra kariyer adımına geçen ve iş hayatına atılan oyuncu 1997 ve 1999 yılları arasında Gıda ve Teknoloji Dergisi ve Un Mamülleri Dünyası isimli iki sektörel dergide görev alarak başladı. 2003 yılından bu yana Haydarpaşa Numune ve Eğitim Araştırma Hastanesi Kan Merkezi’nde görev yapıyor.

Eğitimini halen İstanbul üniversitesi Sosyoloji bölümü 4. Sınıf olarak devam eden Aylin Argun gençlik yıllarından beri ilgi duyup adım atamadığı tiyatroya, tiyatro oyuncusu Eyüphan Güvercin’in büyük yardımlarıyla amatör olarak başladı. İlk oyununu geçen sene Lüküs Hayat’ta oynayıp sahne tecrübesi kazanan Aylin Argun bu sezon Efe Serkan Boz’un yazdığı ve yönettiği Doğukan Ilgaz‘ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı Şölen oyununda rol alıyor.

Aylin Argun Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen
  • 2018 – Lüküs Hayat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler