Ana SayfaKimdirCemgil Erdoğan Kimdir?

İlgili Postlar

Cemgil Erdoğan Kimdir?

Cemgil Erdoğan Kimdir? Cemgil Erdoğan Kaç Yaşında? Cemgil Erdoğan Aslen Nereli? Cemgil Erdoğan Hangi Burç? Cemgil Erdoğan  biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Cemgil Erdoğan Kaç Yaşında? Cemgil Erdoğan Aslen Nereli? Cemgil Erdoğan Hangi Burç?

1 Temmuz 1989 doğumlu Cemgil Erdoğan aslen Konyalıdır. Şu an 29 yaşında olan medikal dozimetrist ve amatör tiyatro oyuncusu Cemgil Erdoğan yengeç burcudur.

Cemgil Erdoğan Kimdir?

Konya’nın Kulu ilçesinde dünyaya gelen Cemgil Erdoğan lise eğitimini de yine Konya’nın Kulu ilçesindeki Kulu Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Liseyi Konya’da tamamladıktan sonra üniversiteyi Kayseri Erciyes Üniversitesi  Radyoterapi bölümünde yaptı. Üniversite eğitimi ile birlikte sanat ve güncel teknolojilerle ilgilendi. Bir taraftan kodlama ve donanım üzerine kendisini geliştirmeye çalışırken bir taraftan da sanatsal faaliyetleri takip eden girişimci bir yapıya sahip.

Meslek hayatının başlangıcında 2009’da Ankara’da tekniker olarak başladı. Anadolu lisesi okuduğu için temelde kazandığı yabancı dil yeteneği ve hobi olarak kendini sürekli güncel tutması ve teknolojiye olan ilgisi ile bilgisayar bilgisi birleşince ülkemizin ilk medikal dozimetristlerinden bir tanesi oldu. Kariyerini 2011’den itibaren medikal dozimetrist olarak İstanbul’da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettirmektedir.

Sanat ile ilgili alakasını bu süreçte hobi seviyesinde devam ettirdi ve özellikle alaka duyduğu müzik alanında enstrümanlar üzerine kendini geliştirdi. Tiyatro izleyiciliğinden sahneye geçişini ise 2019’da Efe Serkan Boz’un yazdığı ve yönettiği Doğukan Ilgaz‘ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı “Şölen” adlı oyunla gerçekleştirdi.

Cemgil Erdoğan Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler