Ana SayfaKimdirDoğukan Ilgaz Kimdir?

İlgili Postlar

Doğukan Ilgaz Kimdir?

Oyuncu Doğukan Ilgaz kimdir? Bu sezon, ‘Çukur’ dizisinde rol alan genç oyuncu, önceki yıllarda “Söz”, “Diriliş Ertuğrul”, “Arka Sokaklar” ve “Kocamın Ailesi” gibi sevilen TV dizilerinde roller almıştır. İşte Doğukan Ilgaz kimdir? Doğukan Ilgaz aslen nereli? Doğukan Ilgaz şuan kaç yaşında? Doğukan Ilgaz hangi burç? Doğukan Ilgaz biyografisi ve Doğukan Ilgaz hakkında merak edilenler…
Bugün Doğan Ünlüler

Doğukan Ilgaz aslen nereli? Doğukan Ilgaz şuan kaç yaşında? Doğukan Ilgaz hangi burç?

Genç oyuncu Doğukan Ilgaz aslen Gümüşhanelidir. Başarılı oyuncu şuan 22 yaşında ve kova burcudur.

Doğukan Ilgaz Kimdir?

Doğukan Ilgaz, 16 Şubat 1997 yılında Gümüşhane’de doğmuştur.Genç oyuncu Doğukan Ilgaz, İstanbul Arel Üniversitesi Uçak Teknolojisi Bölümünden mezundur. Oyunculuk serüvenine 16 yaşından beri devam etmektedir.

İlk oyunculuk deneyimine 2014 yılında, TV ekranlarının fenomen dizisi “Diriliş Ertuğrul” ile adım atarak büyük tecrübeler kazanmıştır. Daha sonrasında; 2015 yılında “Kocamın Ailesi”, 2016 yılında “Arka Sokaklar” ve “Kanıt” dizilerinde roller almıştır.

Çukur Dizisi Oyuncuları

2017 yılında, oyunculuk kariyerini daha ileri seviyelere taşımak için Eyüphan Güvercin’den tiyatro eğitimi almaya başlamış ve bu süre zarfında da “Söz” dizisinde rol almaya devam etmiştir. Tiyatro eğitimlerine halen devam etmekte olan oyuncu Ilgaz, bu yıl ise başrollerinde; Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı “Çukur” dizisinde Beyefendi’nin sağ kolu olarak oyunculuğa devam etmektedir.

Doğukan Ilgaz Instagram

Genç ve başarılı oyuncu Instagram hesabıyla da merak edilenler arasında yer alıyor. Doğukan Ilgaz Instagram hesabı için tıklayınız.

Doğukan Ilgaz Dizileri Filmleri

  • 2018-Çukur
  • 2017-Söz
  • 2016-Arka Sokaklar
  • 2016-Kanıt
  • 2015-Kocamın Ailesi
  • 2014- Diriliş Ertuğrul

Doğukan Ilgaz Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen
  • 2018 – Lüküs Hayat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler