Ana SayfaKimdirEfe Serkan Boz Kimdir?

İlgili Postlar

Efe Serkan Boz Kimdir?

Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde mikrobiyoloji ve klinik mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yapan ve aynı zamanda oyunculuk, yazarlık ve yönetmenlik yapan Efe Serkan Boz Kimdir? Efe Serkan Boz Kaç Yaşında? Efe Serkan Boz Aslen Nereli? Efe Serkan Boz Hangi Burç? Efe Serkan Boz biyografisi ve hakkında bilmeniz gereken detaylar haberimizde…

Efe Serkan Boz Kaç Yaşında? Efe Serkan Boz Aslen Nereli? Efe Serkan Boz Hangi Burç?

31 Mayıs 1980 tarihinde doğan Efe Serkan Boz aslen Ankaralıdır. Şu an 39 yaşında olan mikrobiyoloji ve klinik mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yapan ve aynı zamanda oyunculuk, yazarlık ve yönetmenlik yapan Efe Serkan Boz ikizler burcudur.

Efe Serkan Boz Kimdir?

1980 yılında Ankara’da hayata gözlerini açan Efe Serkan Boz, Ankara’da geçen ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi sonrasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler bölümünü tamamlamıştır.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler bölümünü tamamladıktan sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlı Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mikrobiyoloji bölümünde kariyerine başlamıştır. Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Efe Serkan Boz mikrobiyoloji ve klinik mikrobiyoloji uzmanı olmuş ve başhekim yardımcılığına yükselmiştir.

Üniversite yıllarında itibaren gönül verdiği tiyatroya oyuncu olarak dahil olmuş ve tiyatro oyunları yazmıştır. Tiyatroya ilgisi olan Efe Serkan Boz uzun yıllar Akad’ın Yayı ve Lüküs Hayat oyunlarında oyuncu olarak yer almıştır. Yakın zamanda Doğukan Ilgaz‘ın yardımcı yönetmenliğini yaptığı Efe Serkan Boz’un hem yazarlığını hem de yönetmenliğini yaptığı Şölen isimli tiyatro oyunu sahnelenmektedir. Önümüzdeki sezon Efe Serkan Boz’un sahnelenmesi beklenen iki farklı oyunu daha bulunmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler