Ana SayfaKimdirÜmmü Alatlı Kimdir?

İlgili Postlar

Ümmü Alatlı Kimdir?

Tiyatro oyunlarında görmeye başladığımız Ümmü Alatlı Kimdir? Ümmü Alatlı Kaç Yaşında? Ümmü Alatlı Aslen Nereli? Ümmü Alatlı Hangi Burç? Ümmü Alatlı biyografisi ve hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde

Ümmü Alatlı Kaç Yaşında? Ümmü Alatlı Aslen Nereli? Ümmü Alatlı Hangi Burç?

2 Ocak 1979 doğumlu olan Ümmü Alatlı aslen Bulgaristanlıdır. Şu an 39 yaşında olan amatör oyuncu oğlak burcudur.

Ümmü Alatlı Kimdir?

Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde hayat gözlerini açan Ümmü Alatlı 1989 yılında yaşanan zorunlu göç ile Türkiye’ye kesin dönüş yapıp İzmir’e yerleşmiştir. İzmir’de yaşadığı süre içerisinde hem ilkokul hem de ortaokul öğrenimini  tamamlamış ve sonrasında lise eğitimini yine İzmir’de Mustafa Kemal Lisesi’nde tamamlamıştır.

İzmir’de geçirdiği 20 yıl sonrasında İstanbul’a yerleşerek kariyer basamaklarına başlamıştır. Aynı zamanda amatör oyuncu olan Ümmü Alatlı meslek hayatına Haydarpaşa Numune Hastane’sinde radyoterapi teknikeri olarak devam etmektedir.

Radyoterapi bölümünde çalışırken içindeki sanatsal yaklaşımın bir sonucu olarak uzun yıllar fotoğraf ile ilgilenmesinin ardından ilgi duyduğu tiyatroya 2018 yılında Lüküs Hayat’ın Zeynep’ini canlandırarak tiyatroya adım atmıştır. Gönül verdiği tiyatroda daha fazla ilerlemek için Eyüphan Güvercin’den tiyatro eğitimi almıştır. Sahne tozunu yuttuktan sonra tiyatroya ilgisi daha fazla artmıştır ve Efe Serkan Boz’un yazdığı ve yönettiği yardımcı yönetmenliğini Doğukan Ilgaz‘ın yaptığı  “Şölen” adlı oyununda yer alarak ve Melek karakterini canlandırmaktadır.

Ümmü Alatlı Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen
  • 2018 – Lüküs Hayat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler