Ana SayfaDedikoduAyça Çağla Altunkaya'dan Beklenmedik Hamle

İlgili Postlar

Ayça Çağla Altunkaya’dan Beklenmedik Hamle

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Instagram hesabından Ilıcalı ile olan tüm fotoğraflarını silmişti. Ayça Çağla Altunkaya’dan beklenmedik hamle geldi. İşte detaylar;

Acun’nun Aşkı Ayça Çağla Altunkaya’nın Olay Dansı!

2018 yılında Şeyma Subaşı’yla bir buçuk senelik evliliğini noktalayan Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Acun’un 30 yaş küçük sevgilisi olduğu düşünülen Ayça Çağla Altunkaya, korona virüs salgını dolayısıyla  Dominik Cumhuriyeti’nde mahsur kalmış ve yep yeni fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’dan Dominic Fotoğrafı!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Ayrıldı Mı?

Sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmayan Acun Ilıcalı‘nın 30 yaş küçük aşkı Altunkaya, mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Ancak çiftin ilişkileri dolu dizgin devam ederken beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabını da herkesi gizleyerek kullanıyor. Takipçi isteklerini kabul etmeyen Altunkaya, sadece yakın çevresinden oluşan bir kitle ile takipleşiyor. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altunkaya, tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Daha önceden Instagram hesabında 16 gönderisi olan Altunkaya’nın hesabında ise şuan sıfır gönderi bulunuyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya’dan Beklenmedik Hamle

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altunkaya, tüm fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti. Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabını da herkesi gizleyerek kullanıyor. Takipçi isteklerini kabul etmeyen Altunkaya, sadece yakın çevresinden oluşan bir kitle ile takipleşiyor. Altunkaya’dan flaş bir hamle geldi. Ayça Çağla Altunkaya, sildiği fotoğraflarının bir kısmını tekrar profilinde paylaştı. Altunkaya’nın bu davranışı herkesin kafasını karıştırsa da ikilinin ilişkilerinin bittiği yönündeki iddiaların da yalan olduğu ortaya çıktı.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler