Ana SayfaDedikoduHande Erçel Yine Beğeni Yağmuruna Tutuldu

İlgili Postlar

Hande Erçel Yine Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Sevgilisi Kerem Bürsin ile gittiği Maldivler tatiliyle son günlerde gündemden düşmeyen Hande Erçel sonunda evine döndü. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Hande Erçel yine beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel’den Dikkat Çeken Kerem Bursin Daveti

Son dönemde kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor. Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak spor salonundan paylaşımda bulunan Hande Erçel partneri Kerem Bürsin’e seslendi ve onu kahveye davet etti.

Sıfır makyaj hali ile doğal güzelliğini sergileyen Hande Erçel’in “Kahve gelmiş haberin var mı?” notu ile etiketlediği Kerem Bürsin’i kahveye davet ettiği konuşuldu.

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’yı Sildi!

Hande Erçel, Kerem Bürsin’in Instagram hesabında eski aşkı Serenay Sarıkaya’yı etiketlediği fotoğraflarının olduğunu fark etti. Kerem Bürsin, hiç düşünmeden 5 senelik ilişkisini bir kalemde sildi. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Kerem Bürsin, neredeyse beş sene sonra ‘Serenay Sarıkaya’ etiketini kaldırdı.

Serenay Sarıkaya’nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

Hande Erçel Yine Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Türk oyuncular arasında sosyal medyada en çok takipçiye sahip olan Hande Erçel, her paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Ev halini paylaşan Hande Erçel oldukça iddialı pozu ile “Aşk yaramış” dedirtti. Erçel kısa şortu ve sütyeniyle yaptığı paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler