Ana SayfaDedikoduİlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı Sevgili Mi?

İlgili Postlar

İlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı Sevgili Mi?

“Masumiyet” dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan’ın “Kardeşlerim” dizisinin Kadir’i Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edildi. İlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı sevgili mi? İşte detaylar;

İlayda Alişan’dan Samimi Açıklamalar

  • Erkek şiddetine maruz kalan bir genç kızı canlandırıyorsun. O sahne çekilirken neler hissettin?

“Oyuncu olarak öncelikli görevim, olay örgüsüne sadık bir şekilde Ela’yı var etmek, ete kemiğe büründürmek. Kadına şiddetin olduğu her sahneyi, şiddete uğrayan bütün kadınların sorumluluğunu üzerimde hissederek oynuyorum. Kendi oyunculuk bardağımın suyunu oradan dolduruyorum. Hem insan olarak, hem kadın olarak hem de tüm kadınlar adına…”

İlayda Alişan’ın Ev Haline Beğeni Yağdı

  • Sen hiç fiziksel ya da ruhsal şiddete maruz kaldın mı?

“Hayatın içinde elbette psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Kalıyorum. Bazen basit bir kalp kırılması bile, nasibini belki bir parça bundan alıyor. Herhangi bir fiziksel şiddete maruz kalmadım, insanın bu yüzden kendini şanslı hissediyor olması bile rahatsız edici. Şiddetin hiçbir türünü kabul etmiyorum. Şiddete meyilli, şiddet yanlısı ve şiddeti görmezden gelen insanlar, yani bir noktada yeterli bilinç düzeyinde olmayan herkes buna dahil. Yaşadığımız toplumda kadın olmanın zorluğu da şiddetin bir parçası zaten.”

İlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı Sevgili Mi?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkan Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı ‘Masumiyet’ dizisinde canlandırdığı ‘Ela’ karakteriyle hayranlarının takdirini toplayan İlayda Alişan‘ın gönlünü “Kardeşlerim” dizisi Kadir’i Halit Özgür Sarı’ya kaptırdığı konuşuluyor.

İlayda Alişan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler