Ana SayfaDedikoduAyça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan Evlilik Sorusuna Çarpıcı Yanıt

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan Evlilik Sorusuna Çarpıcı Yanıt

Ekin Koç ile başrollerini paylaşacağı ‘İnandır Beni’ filmi için, Assos’a gidecek olan Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz’la yaptığı Bodrum tatilini erken noktalamıştı. Ayça Ayşin Turan önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan evlilik sorusuna çarpıcı yanıt geldi. İşte o cevap;

Objektiflere Yakalandılar

Sevgilisi Alp Navruz ile kısa ama keyifli bir tatil yaptıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, “Önümüz bayram. Önce ailemin yanına gideceğim, ardından da Assos’ta ‘İnandır Beni’ adlı film için sete çıkacağız. Sette olmayı çok özledim. Ekin Koç ile film çalışmalarında tanıştık” diye konuştu.

“Genetiğe Borçluyum”

Alp Navruz ile Bodrum’da tatilde görüntülenen Turan, “Fit vücudunuz çok konuşuldu. Fiziğinizi nasıl koruyorsunuz?” sorusuna, “Sağlıklı besleniyorum, çok su içiyorum ve spor yapmaya özen gösteriyorum. Ama tabii ki biraz da genetiğime borçluyum sanırım. Tatlı çeşitlerini de seviyorum ama çok yemiyorum” diye yanıt verdi.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan Evlilik Sorusuna Çarpıcı Yanıt

Sevgilisi Alp Navruz’la ilgili soruları “Her şey iyi gidiyor işte bildiğiniz gibi” sözleriyle teşekkür ederek geçiştiren oyuncu, “Evlilik teklifi geldi mi?” denilince önce şaşırıp, sonra kahkaha attı. Ardından, “Teşekkür ederim arkadaşlar… Evlilik teklifi olursa haberiniz olur. Siz de çok fenasınız! Hep bekleyip bekleyip son anda bu soruları soruyorsunuz” diye çıkıştı.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Alp Navruz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler