Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'tan Şaşkına Çeviren Aşk Açıklaması

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Şaşkına Çeviren Aşk Açıklaması

Şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gece Etiler’de görüntülendi. 2019 yılında 5 yıllık eşi İrlandalı model Chloe Loughnan’dan boşanan Serdar Ortaç’tan şaşkına çeviren aşk açıklaması geldi. İşte Serdar Ortaç’ın o açıklamaları;

“Biraz Boş Konuştum”

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “kürtaj” çıkışıyla bir süre gündemi meşgul eden Ortaç’a basın mensupları gelen tepkileri sordu. Şarkıcı, ‘Tabi o konuda biraz boş konuştum insanların tepki vermesi normal’ dedi.

En son Seçil Gür ile aşk yaşayan Serdar Ortaç’a “Aşka açık mısınız? sorusu yöneltildi. Ortaç, ‘Umurumda değil artık aşk konuları… Çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için” şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’tan Vasiyet Açıklaması

Son günlerde artan miras kavgaları hatırlatılınca Ortaç vasiyetini açıkladı: “Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik Vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum.”

Yeni Projeler Var

Muhabirlerle sohbet eden Serdar Ortaç, “Yeni çalışmalarınız var mı?” sorusuna, “Proje 2 albümü geliyor. Bu projede Murat Boz var. Boz, ‘Ne Olur Gitme’ adlı şarkımı okuyacak. Gülşen ise ‘Mesafe’ şarkımı okuyacak. Aleyna Tilki’de ‘Ayrı Gitme’ şarkımı seslendirecek. Güzel, dopdolu bir ‘Proje 2’ albümü geliyor” şeklinde yanıt verdi.

Ortaç, muhabirlerin “Sürekli borçlarınız konuşuluyor. Son durum nedir?” sorusuna “Borçlar bitti artık. O yüzden konuşacak bir şey yok.” cevabını verdi.

Serdar Ortaç’tan Şaşkına Çeviren Aşk Açıklaması

2019 yılında 5 yıllık eşi İrlandalı model Chloe Loughnan’dan boşanan Ortaç, daha sonra Seçil Gür ile aşk yaşamıştı. O ilişkisi de mutsuz sonla biten Ortaç, aşk hayatı hakkında konuştu.

Şarkıcı, “Aşk artık umurumda değil. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması ya da egzaması olur. 50 yaşından sonra insanın aşkı olmaz.” diyerek şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler