Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Seyircilere Tepki

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Seyircilere Tepki

Oyunculuğun ardından müzik dünyasına adım attığını açıklayan Merve Boluğur, dün akşam Alaçatı’da sahne alan Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gitti. Bir ara sahneye çıkan Boluğur, “şşşşşşttttt” isimli şarkısını söyledi. Seyirciye, seslenen Boluğur, beklediği reaksiyonu alamadı. Merve Boluğur’dan seyircilere tepki geldi. İşte detaylar;

Merve Boluğur Şarkı Çıkardı

Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın’ın yaptığı yeni şarkısını Instagram’da yayınladı ve şu notu düştü:

“Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişssin ölüyorsun anlasana. Acıttığın ‘geçmiş’ artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüstüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin.”

Merve Boluğur Kimdir?

Seyirciden Beklediği Tepkiyi Alamadı

34 yaşındaki Boluğur, dün akşam Cahide Alaçatı’da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk oldu. Yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur’un, performansı sosyal medyayı salladı. Boluğur seyirciden beklediği tepkiyi de alamadı.

Merve Boluğur’dan Seyircilere Tepki

Ünlü isim, “Hadi canlanın, biraz ayağa kalkın!” dedi ama yine de olmadı. Boluğur’un o anları sosyal medyada gündem oldu.

Boluğur’un şarkı söylediği anlarda Tilbe’nin yüz ifadesi de dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler