Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAtiye'nin 2. Sezonuna Damga Vuran O Sahne..

İlgili Postlar

Atiye’nin 2. Sezonuna Damga Vuran O Sahne..

Ünlü dizi Atiye’nin ilk sezonundaki oyuncu Beren Saat ile sevişme sahnesiyle isminden söz ettiren yakışıklı oyuncu Metin Akdülger, ikinci sezonda da güzel oyuncu Melisa Şenolsun ile olan o sahnesiyle gündeme yerleşti. İşte Detaylar..

Atiye Dizisinin 2. Sezonu Yayınlandı!

Atiye’nin 2. Sezonuna Damga Vuran O Sahne..

Atiye dizisi, ilk sezon bölümleriyle geçen yıl ocak ayı içinde Netflix’te izleyicileriyle buluşmuştu. Dizi, ilk sezon bölümleriyle en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Dizinin 2. sezon bölümleri tüm dünyayla birlikte ülkemizde de aynı anda 10 Eylül’de sadece Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Atiye’nin başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsur’un oynadığı, ikinci sezonunda sa Melisa Şenolsun ile Metin Aldülger aralarındaki öpüşme sahnesiyle isminden bir hayli söz ettirmişe benziyor..

Metin Akdülger Kimdir?

Sosyal Medyada Gündem Oldu..

Ünlü İkilinin öpüşme sahneleri çok kısa sürede sosyal medyada gündem olurken yüzlerce defa paylaşımı yapıldı.

Kısaca Atiye’nin Konusu İse Şöyle…

Güzel ve genç bir ressam olan Atiye, sevgilisi Ozan ve ailesi ile İstanbul’da yaşıyor, mutlu ve sade bir hayat devam ettirmektedir. Bu dingin hayat dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de  gerçekleştirilen bir keşifle Atiye’nin hayatı değişene kadar. Göbeklitepe’de ki yapılan kazı çalışmalarını organize eden arkeolog Erhan, ressam Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik bağlantıyı açığa çıkaran bir sembol bulur. Sonrasında Atiye ona bambaşka bir hayat sunan bu gizemli olayın peşine takılarak eski tapınakta olan geçmişini bulmanın peşine düşer..

Atiye Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

İşte Atiye’nin Gündem Olan Öpüşme Sahnesinden Bazı Kareler;

Atiye'nin Gündem Olan Öpüşme Sahnesi
Atiye’nin Gündem Olan Öpüşme Sahnesi
Atiye'nin Gündem Olan Öpüşme Sahnesi
Atiye’nin Gündem Olan Öpüşme Sahnesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler