Ana SayfaÜnlülerArmağan Çağlayan Yeni Projelerini Açıkladı

İlgili Postlar

Armağan Çağlayan Yeni Projelerini Açıkladı

Armağan Çağlayan yeni projelerini açıkladı. Armağan Çağlayan Habertürk’te Kübra Par’ın sunduğu ‘Açık ve Net’ programına konuk oldu. Çağlayan Youtube’da sunduğu Gör Beni programı ve yeni projelerinden bahsetti. Detaylar haberimizde.

Armağan Çağlayan kimdir?

Halil Sezai ile Anlaştık

Armağan Çağlayan yeni projelerini açıkladı. Armağan Çağlayan konuk olduğu,Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında Youtube’da açtığı 196Sekiz kanalında yaptığı projelerden bahsetti. Çağlayan kanalı hakkında ;

‘Orayı büyütmek istiyorum. Neredeyse dijital platforma yakın içerik sunmak istiyorum. Şuan da sitcom hazırlıyorum. Uçuk kaçık masallar diye yeni bir formata başladık. Onun da kendine has bir seyircisi olacak. 15 dakikalık her hafta devam eden sitcom yapacağız. Halil Sezai ile anlaştık. Akustik müzik programı yapacağız’ dedi.

Yapımcı ve avukat Armağan Çağlayan çok ses getiren ‘Gör Beni’ programına yalnızca kendi merak ettiği isimleri konuk ettiğini ve programa önceden hazırlanmadan giderek yalnızca kendi merak ettiklerini sorduğunu söyledi.

Kübra Par’ın konukların sorular konusunda pazarlık edip etmediğini sorusuna Armağan Çağlayan;

‘Bugüne kadar hiç bir konuk soracağım sorular konusunda bana müdahale etmedi’ dedi.

Armağan Çağlayan’a canlı yayında doğum günü sürprizi!

Müge Anlı ve Yıldız Tilbe’yi İstiyorlar

Merak etmediği hiç bir konuğu davet etmediğini belirten Armağan Çağlayan izleyiciler tarafından en çok Müge Anlı ve Yıldız Tilbe’nin konuk olması isteniyor dedi ve ‘Müge Anlı bugüne kadar kendi programı dışında hiç bir programa katılmıyor ve bu yüzden benim programıma katılacağını düşünmüyorum. Yıldız Tilbe’yi ise programa davet ettik fakat Yıldız hanım programı telefondan çekelim dedi. Yıldız hanımın bir gün geleceğini umuyorum’ diyerek ekledi.

Müge Anlı kimdir?

Yıldız Tilbe kimdir?

Kübra Par’ın beni davet eder misin diyen isimler oluyor mu sorusuna Çağlayan;

‘Siyasi partilerden çeşitli milletvekillerinin basın danışmanları ve ünlü isimlerden bazılarının basın danışmanları arıyor. Eğer arayanlar arasından benim ilgimi çeken ve merak ettiğim isimler oluyorsa davet ediyoruz’ dedi.

Armağan Çağlayan Youtube kanalında hazırladığı Gör Beni ve Uçuk Kaçık Masallar programları dışında Halil Sezai ile akustik müzik programı çekeceklerini söyledi. Gelecek dönemlerde ise kanalda öğrencilerin çektiği filmleri seçip yayınlamak istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler