Ana SayfaDedikoduAslıhan Doğan Turan'dan Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Turan’dan Evlilik Açıklaması

Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı; dört yıllık eşi, çocukları Hamza Arda ve Asil Aslan’ın babası Arda Turan’la ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“10 Yıl Boyunca Arkadaş Kaldık”

Başarılı yıldız sporcu Arda Turan ‘la 2018 ‘de sünya evine giren Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz haftalarda verdiği özel bir röportajında Arda Turan ile olan evliliği hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. Arda Turan ‘ın kendisinden daha romantik olduğunu söyleyen Aslıhan Turan, “Arda’yla tanışıklığımız 2005 yılına dayanıyor. 10 yıl boyunca arkadaş kaldık. İlişkimiz 2015 yılında başladı” dedi…

“Aşkımız 2015 Yılında Başladı”

Aslıhan Doğan Turan, “2005 yılında arkadaştık, 10 yıl boyunca iyi arkadaş kaldık. İlişkimiz 2015 yılında başladı. Flörtlerde ayrılıp barışmalar oldu ama 2018’de evlendik. Arkadaşlığımız aşka dönüşmesinde beraber kaliteli vakit geçirdiğimizin farkına varmasının önemi büyüktü.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan evliliklerinin aşklarını öldürmediğini belirten Aslıhan Turan, “Bizim evliliğimiz aşkımızı büyüttü. Tutku da var, kavgalar da oluyor. Bunların aşkları dinamik tuttuğunu düşünüyorum.” şeklinde ifade etti…

Arda Turan kimdir?

Evliliklerini Anlattı

Aslıhan Doğan, 2018 yılında Arda Turan ile nikâh masasına oturmuş, oğulları Hamza Arda’yı aynı yıl, Asil Aslan’ı 2020’de dünyaya getirmişti. A Para’daki ‘Yıldızlı Sohbet’e katılan sosyetik güzel, Arda’yı ve ilişkilerini anlattı.

Aslıhan Doğan Turan’dan Evlilik Açıklaması

Flört döneminde ayrı kaldığımız zamanlar, birbirimizin kıymetini daha iyi anladık. İyi geldi ve bizi evliliğe götürdü. Çocuklar bizi olumsuz etkilemedi. Evlilik aşkımızı öldürmedi.

Evlilikte çok sakinlik bana göre iyi değil. Ara sıra kavga olması lazım, tutkudur bu, tadı tuzudur. Stabil, aşırı dingin ilişkilere inanmıyorum. Arda da ben de kıskancız. Onun sinir olacağı fotoğrafı sosyal medyada paylaşmam.

“Arda Trip Atar ve Küser”

Arda beklemediğim anlarda romantik sürprizler yapar. Dışarıdan sert görünür ama çocuk gibidir. Trip atar, küser, inatlaşır. Fazlasıyla merhametli, iyi kalpli ve bonkördür.

Fedakar Bir Baba

Öte yandan Aslıhan Doğan Turan, “Hamza Arda ve Asil Aslan ile evliliğimizi çok daha güzel bir noktaya taşıdık. Arda fedakâr bir babadır. Çocuklarımıza karşı sevgi dolu. Ailesi için her şeyi yapar” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler