Ana SayfaDedikoduAleyna Kalaycıoğlu: Soluğu Kesin Hastanede Alacağım

İlgili Postlar

Aleyna Kalaycıoğlu: Soluğu Kesin Hastanede Alacağım

‘Survivor 2021’ yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, 11 Mayıs 2022’de Burcu Kıratlı’dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Güzel oyuncu, eski eşinin aşk yaşadığı iddia edilen Kalaycıoğlu için, “Aleyna annesiyle Sinan’dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a ‘Abi’ diyordu” demişti. Akçıl ise Kıratlı’nın sözlerinin aksine çok konuşulan ilişkiyi doğrulamıştı. Klip çekiminde zor anlar yaşayan Survivor Aleyna’ya, özel hayatıyla ilgili basına yansıyan haberler hatırlatıldı. Aleyna Kalaycıoğlu “Soluğu kesin hastanede alacağım” dedi. İşte konu hakkında tüm detaylar;

“Çok Mutluyuz”

Geçtiğimiz ekim ayında Aleyna Kalaycıoğlu’nun doğum günü için Fransa’nın başkenti Paris’e giden ikiliden Sinan Akçıl, ‘Tektaş’ şarkısının klip çekimi sırasında basın mensuplarının sorularına yanıt vermiş, “Aleyna çok yetenekli. Her zaman da arkasındayım. Paris’te doğum günleri kutlanabilir. Bu gayet normal. Ben bu aşk haberlerinden rahatsız değilim. Güzel bir birlikteliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz” açıklamasını yapmıştı.

“Burcu Yalan Söylüyor”

Sürpriz ilişkiyi itiraf eden ünlü şarkıcı, eski eşi Burcu Kıratlı’nın “Aleyna annesiyle Sinan’dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a ‘Abi’ diyordu” cümleleri hakkında, “Bir kez geldi annesiyle zaten. Burcu yalan söylüyor. ‘Abi’ falan demedi Aleyna bana” şeklinde konuşmuştu.

“Sıfır Derecede Klip Çektim”

Aleyna Kalaycıoğlu, yeni çıkacak teklisi ‘Tebrik Ederim’in klip çekimini önceki gün gerçekleştirdi. Söz ve bestesi Sinan Akçıl’a ait olan bir şarkıyı sevenlerini buluşturmaya hazırlanan Kalaycıoğlu, sıfır derece sıcaklıkta ve yağmur altında gerçekleşen klip çekiminde zor anlar yaşadı.

Aleyna Kalaycıoğlu: Soluğu Kesin Hastanede Alacağım

Çekim arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kalaycıoğlu, yılbaşı öncesi de şarkıyı çıkarmak istediklerini belirterek, “Survivor’dan sonra ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Yağmurun altında klip çekiyoruz. Çekimden sonra kesin hastanede soluğu alacağım” dedi.

“20 Dakikada Yazdı”

Söz ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan şarkının yazılma sürecini anlatan Kalaycıoğlu, “Bu şarkı da Sinan’ın öbür şarkıları gibi çok hızlı oldu. 20 dakikada şarkı yazdı okuduk, ‘Bu olmuş’ dedik” ifadelerini kullandı.

Aşk Sorularından Kaçtı

“Sinan Akçıl ile sevgili olduğu” haberleri hatırlatılan Kalaycıoğlu’nun, “Çok konuşmak istemediğim konular bunlar. Bu sorulara cevap vermek istemiyorum” diyerek, özel hayatıyla ilgili sorulardan kaçması dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler